Nepříjemný zážitek má za sebou hned několik nezletilých dívek, které v neděli na molu u hráze přehrady obtěžoval nahý muž. Jeho nahota by sama o sobě ještě nebyl takový problém, jenže muž kolemjdoucí dívky lákal na pivo a na pohár, sliboval jim, že je zaučí a dokonce jim měl i vyhrožovat, pokud by s ním nešly.

Naštěstí nešly, takže jediný s kým měl naháč schůzku, byli nakonec jablonečtí strážníci a pak i policisté.

„Přivolaní strážníci na místě legitimovali muže v oranžovém tričku, džínách a s potetovanou holou hlavou, který odpovídal popisu. Záhy se k hlídce přihlásily dívky a pověděli jim, co muž prováděl. Navíc uvedly, že ho na přehradě viděly už předešlý den," vylíčila tisková mluvčí jabloneckého magistrátu Markéta Hozová.

Šlo o pětatřicetiletého muže, který nakonec skončil v rukou policistů. Žádný závratný trest ho ale nečeká. Podle policejního mluvčího Petra Kmínka policisté po výslechu všech svědků celou věc vyhodnotili jako přestupek proti občanskému soužití, takže případ zvrhlého naháče nakonec dořeší jablonecký magistrát.
Na přehradě ve Mšeně zdaleka nešlo o první podobný případ. Problémy s obtěžováním dívek tam strážníci museli řešit i loni.

Tehdy šlo o osmapadesátiletého onanistu, který se u přehrady objevil hned dvakrát. A protože napoprvé rychle zmizel, zadržet se ho podařilo až na druhý pokus. Onanista dostal blokovou pokutu.