Deset dívek se v internetovém hlasování na stránkách www.jablonecky.denik.cz v soutěži Hledáme princeznu z tanečních po dramatickém souboji dostalo do finálové desítky. Poslali je tam čtenáři v anketě, která trvala téměř měsíc. Dostaly stovky respektive i tisíce hlasů. Nyní jsou ale opět na stejné startovní čáře a jsou do finiše. Na čtvrteční 2. kotilionové prodloužené v jabloneckém Eurocentru jsme děvčata trochu vyzpovídali, společně se také vyfotografovala.

Deset studentek postoupilo ze 32 soutěžích. Nyní je necelý měsíc na závěrečné hlasování. Od pondělního poledne najdete aktivní anketu na našem webu, ale pozor, nyní hlas můžete dát pouze jediný z jedné IP adresy. Hlasovacích kuponů, které budou vycházet v tištěném deníku, ale můžete poslat libovolné množství a mají hodnotu 10 bodů. Platí ale pouze originály vystřižené z novin. Do poslední  chvíle tedy nebude ani pořadatelům známo, kdo vede.

UZÁVĚRKA JE 1. PROSINCE, v poledne skončí i internetové hlasování.

Na závěrečném Věnečku, který se v Eurocentru koná ve čtvrtek 3. prosince, vyhlásíme Princeznu z tanečních tedy 1., 2. a 3. místo. Další tituly ale bude mimo jiné rozdávat i redakce, takže svou korunku si odnesou i tři Princezny Deníku. Žádná z finalistek určitě neodejde bez diplomu, dárků a květin.  Našimi partnery jsou bižuterní a sklářské firmy, kosmetické a kadeřnické salony a další podnikatelé.

Také pro letošní rok si pro cenu přijde některý z mladých mužů a to přímo během večera. Vstupenky na tento večer je možné zakoupit při čtvrtečních tanečních lekcích přímo v Eurocentru.

Na finále jednoho z ročníků se podívejte ZDE