Stejně je to i u 4. ročníku Maloskalské noci, která sice bude až 4. června 2016, ale již nyní jsou známá jména hlavních vystupujících. „V tuto chvíli již víme, že na Malé Skále v červnu vystoupí Xindl X, skupina Slza, Marek Ztracený a jednáme o dalších interpretech," uvádí za pořadatele Pavel Mikez. V příštím roce se uskuteční již čtvrtý ročník festivalu, který si dal za cíl navázat na začátky svého většího bratříčka, festivalu Benátská noc, který se původně konal na Malé Skále, ale z kapacitních a organizačních důvodů se přestěhoval do lépe vyhovujícího areálu v libereckém Vesci.

„Máme za sebou tři ročníky, myslím, že se nám pomalu daří, co jsme si předsevzali. Maloskalská noc má být pohodový rodinný festival, kam mohou rodiče vzít i menší děti a společně prožít celý den. Dobrá muzika, bohatý doprovodný program, místo pro dětské hry, to je i nadále naším cílem," přibližuje záměry Mikez. A nesmíme zapomenout na tradiční neckyádu a spoustu dalších atrakcí pro děti i dospělé. A také na Maloskalské pivo, které se v tomto roce začalo vařit přímo pod Pantheonem. Pivo exkluzivní chuti bude také čepováno v areálu festivalu. Půjde tak o první hudební festival v republice s vlastním pivem!

Předprodej vstupenek na Maloskalskou noc 2016 byl již zahájen. Prvních tisíc vstupenek dostanete za 249 Kč, můžete je zakoupit přímo prostřednictvím festivalových stránek nebo v klasických předprodejních sítích. Možná to není vůbec špatný dárek pod stromeček, nadělit červnovou letní pohodu.