Dodo se proslavil jako frontman skupiny Vitacit, po svém odchodu od legendární kapely vydal již sedm sólových alb.

Zahanbit se ale určitě nenechají ani nymburští Roxor, parta harcovníků, jež v letošním roce vydala podařené album Kazatel, ze kterého zahrají hned několik pecek.

Mladším rockerům přijde k chuti crossover hardcore Area Core. Kapela z České Lípy provětrala scénu albem The End Is Near.

Lessyho Woheň je vítanou stálicí letních festivalů. Je to rocknrollová kapela, která funguje s úspěchem už 15 let. Hraje převzaté písničky od The Beatles, Creedence přes KISS až po Metallicu a to v osobitém a živelném podání.

Punkrockeři jistě zbystří nad jménem Hörstreich. Tato německá kapela není ani na Liberecku neznámá, vždyť vystoupila i na festivalu Benátská! Ostatně, na několik koncertů do Čech je pozvala jablonecká kapela Hush, která na RockFestu Těpeře Hush mají za sebou soustředění, z něhož vzešlo jedenáct písniček, s nimiž vyrazí po létě do studia. Slyšet je můžete ale už v Těpeřích.

Sestavu festivalu doplňují pražští Lachende Kreaturen, železnobrodští Voliéra a festival uzavře hard core Johnny Stalk. RockFest Těpeře začíná v sobotu 25. června od 16 hodin.