Po loňském roce se stala soutěž tradicí a připravili jsme ji i letos. Všechny fotografie soutěžících jsme uveřejnili v tištěném vydání (mimo posledního páru, který se přihlásil po uzávěrce tištěného vydání) 1. února. Současně jsme také spustili na webových stránkách Jabloneckého deníku pod tímto článkem o půlnoci hlasování.

Kolik hlasů od přátel a známých získáte, tak skončíte v celkovém pořadí. V pátek před Valentýnem tedy 12. února se společně sejdeme, vyhlásíme vítěze a předáme ceny. Anketa je aktivní do 10. února 23.59, abychom měli čas se s jednotlivými páry zkontaktovat.

A jsou opět velmi lákavé. Navíc máme například i vstupenky do divadla, druhý a třetí pár si zajde pro výhru do kavárny Pokec, vítězové samozřejmě na slavnostní večeři do Sklářského dvora v Huti, z květinářství Gracie dostane dáma kytici … a víc už neprozradíme. Protože krásných cen máme opět hodně … tedy nezbývá než popřát soutěžícím párům hodně štěstí.

Hlasovat z jedné IP adresy lze v anketě na webu vždy každou hodinu.

Při hlasování, prosím, počítejte s nějakou časovou prodlevou, než se hlas v součtu objeví. Děkujeme..... prostě technika…