Tudíž zabijačka nebo vepřové hody jsou příležitostí pro naše čtenáře, aby nejen nás nechali nahlédnout takříkajíc pod pokličku, do dění, jak to u nich doma právě při tvorbě pochutin z čerstvého  vepřového chodí.

Pošlete nám pár obrázků z tvorby vašich zabijačkových pochoutek. Děláte jitrničky, jelítka nebo prejt podle klasického receptu? Máte snad svůj léty zaběhnutí vlastní recept na složení jejich náplně? A co zabijačkový guláš nebo polévka, lidově zvaná prdelačka? Také tvoříte klasiku nebo podle vlastní receptury. Určitě jsme ještě nevyjmenovali všechno. Podělte se s námi na čem si po zabijačce při vepřových hodech doma pochutnáváte.

Fotky a případné příspěvky s recepty posílejte na jablonecky@denik.cz nebo přes formulář Čtenář reportér na www.jablonecky.denik.cz.