Další přípravný zápas sehrálo o víkendu divizní áčko Velkých Hamrů.
„Hráli jsme s výborným třetiligovým celkem. Poločas jsme odehráli velmi slušně. Prostřídali jsme hráče. Vývoj utkání se zlomil až ve druhé půli neproměněnou penaltou na 3:0 v 75. minutě. Pak ale Přepeře vyrovnaly. Myslím, že remíza byla spravedlivá,“ okomentoval zápas Josef Hnídek.


FK Velké Hamry A – FK Přepeře 2:2 (2:0)


Mužstvo dál pokračuje v přípravě. Trénuje čtyřikrát týdně. Přípravu jim narušila zrušená utkání ve Varnsdorfu a proti libereckému Slovanu B. V obou mužstvech opět zaúřadoval koronavirus.
„Na středu 29. července máme naplánovaný další přípravný zápas s libereckým U19, tak doufám, že ho odehrajeme. Pak hráče zase čekají ještě v týdnu tři tréninky. A v sobotu 1. srpna zveme fanoušky na utkání proti Štětí, ve kterém se představíme doma od 10,30 hodin,“ uvedl Josef Hnídek.
Jeho post převzal od začátku letní přípravy trenér Bryscejn, ale na utkání kouč, který se A týmu věnoval sedm roků, samozřejmě nechyběl. Ve Velkých Hamrech došlo k organizačním změnám a Josef Hnídek působí v FK Velké Hamry jako předseda klubu po Milanu Černém.
Hamrovské áčko do nové sezóny posílí také několik nových hráčů.
Z FK Turnov přichází útočník Martin Syrovátka. Další je bývalý hráč mládeže FK Jablonec a FK Frýdek Místek Jan Šohaj. Třetí posilou, se kterou tým počítá, je obránce David Janda, který přichází z dorostu FK Jablonec a zatím poslední je obránce Jiří Váňa, který přichází z FK Jablonec B.


Góly v utkání proti Přepeřím dali: Žitka, Radzinevičius.

Sestava:Kobachidze – Štěpánek, Váňa, Šidlo, Kozák – Černý, Linka – Žitka, Krejčík, Šohaj – Radzinevičius
Náhradníci: Štětkář J. – Vencbauer, Javůrek M., Brožek, Kováčik, Syrovátka, Janda
Střídali: Vencbauer, Janda, Kováčik, Javůrek M., Syrovátka, Brožek