I.B třída východ:

TJ  Sokol Plavy - FK Jiskra Mšeno-Jablonec n.N., z.s.  3:5 (2:1)

Domácí sobotní zápas se Mšenem nevyšel vůbec nikomu. První poločas ještě s odřenýma ušima domácí vedli, ale hra nebyla dobrá. Hlavně bez pohybu a to bylo základem nezdaru.

"Je potřeba zmínit nebývalou absenci, kdy nám chybí oproti minulému zápasu celá 5člená záloha, Lupa, Plný, Pekař, Rimský, Balatka. Ale stejně i tak si měli hráči, kteří je nahradili, poradit mnohem lépe. Mšeno dnes nebylo mužstvem, se kterým bychom měli prohrát, ale náš výkon zejména ve druhém poločase byl nejhorší za poslední dobu. Hazardujeme tak s vlastními diváky, zatím dobrou sezonou i svým sebevědomím," zhodnotil zápas za domácí tým Ondra Votoček.

Lučany - Bozkov
V závěru týmy ztratily tempo, ale tři body si Lučany už vzít nenechaly

Velké chyby měly Plavy hlavně ve středu obrany, kdy tři branky soupeři věnovaly z tohoto prostoru. Ale tentokrát to bylo slabé od celého mužstva. Navíc se domácím nepovedla ani střídání. Lehký standart  předvedli snad jen střelci Brezar a dvougólový Prousek.

Postupem času Plavům lehce docházela šťáva a profesorským fotbalem to, jak je vidět, nevede nikam. "Je potřeba sáhnout si do svědomí a vrátit se k poctivému fotbalu, jak v přípravě, tak v zápase," zdůraznil Ondra Votoček.

Diváků: 100 Rozhodčí: Kowalik Krištof, Rympler Roman, Bukvička Dušan

Střelci: 13. Prousek Vladimír, 17. Prousek Vladimír (pen.), 63. Brezar Ondřej - 9. Obršlík Jakub, 60. Janalík Lukáš, 69. Obršlík Jakub, 81. Krátký Dominik, 85. Obršlík Jakub

Sestava Plavů:  Nežádal, Jelínek, Černý, Zajíček, Titlbach, Pátra, Prousek, Svačina, Prousek V.,Toman, Brezar

Náhradníci: Zonyga, Pekelský, Nosek, Trdla, Gregor

Příští týden hraje A tým Plavů v Přepeřích, a to v sobotu od 14 hodin.

Okresní přebor II.třída

Tělovýchovná jednota Sokol Plavy B -  Sportovní klub Hodkovice nad Mohelkou o.s. 3:2(3:1)

Rezerva hostila dosud neporažené Hodkovice. A byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním byl k vidění dominantní výkon se spoustou šancí, ale pouze tři branky. Dvakrát se trefil po rohu Rimský a taky hezkou střelou Gregor. Domácí ale inkasovali po chybě obrany na 1:3.

Desná - Železný Brod
Hamrovské béčko hrálo v Hrádku vabank, derby v Desné vyznělo pro Železný Brod

Do druhého poločasu šly Plavy se střídáním, a to přineslo úplně opačný obraz hry. "Nedovedeme udržet nastavený obraz hry a hosté jsou lepším týmem. Bráníme zuby nehty výsledek, což se nakonec podaří, když hosté pouze snižují na rozdíl jedné branky, ale vyrovnaní se jim už naštěstí nepodaří," řekl k zápasu Ondra Votoček a ještě dodal: "Dneska povětšinu zápasu pochvala, ale varování pro příště při horším výkonu ve druhém poločase!"

Diváků: 50  Rozhodčí: Daniel Matěj, Vodička Jan, Vodička Dušan

Střelci: 18. Rimský Jiří, 27. Rimský Jiří, 41. Gregor Karel - 21. Šrůtek Jaroslav, 80. Šrůtek Jaroslav

Sestava: Průcha, Nosek, Pekelský, Trdla, Kouřil, Konopásek, Rimský, Šimerda, Plný, Gregor, Jandura

Náhradníci: Tolvaj, Lála, Čermák, Jandura, Šimčík

Příští týden je pro Plavy B hracím dnem neděle. V 15 hodin přivítají na svém hřišti FC Pěnčín.