Velké Hamry A - Spartak Kutná Hora 4:0 (2:0)

„Byli jsme od začátku lepším týmem. Tentokrát jsme šli jasně za vítězstvím a podařilo se nám výrazně vyhrát,“ okomentoval výkon svého týmu trenér Hamrů Josef Hnídek.

Povedl už se začátek 

Do utkání vstoupili domácí výborně a hned ve 4. minutě, po chybě hostujícího brankáře, dal první gól Radzinevičius. Na ukazateli se k radosti všech fanoušků rozsvítilo 1:0.

I když se Hamrovským nepodařilo proměnit všechny šance, které si vytvořili, tak je ale uklidnil gól do šatny. „Ten jsme dali z nacvičeného rohového kopu. Vstřelil ho osmnáctiletý Štěpánek,“ informoval trenér.

Ilustrační snímek
Pěnčín už čtyřikrát neprohrál. A Mimoň je bez bodů

Druhý poločas divizního zápasu se nesl ve stejném duchu. Autorem třetího gólu byl v 59. minutě Linka. Hamrům se podařil rychlý protiútok, po kterém chladnokrevně Linka zavěsil. „A pak se nám ještě v 82. minutě povedlo střídání a po pěti minutách, kdy nastoupil Žitka, hned také vstřelil poslední gól utkání,“ popsal závěr zápasu Josef Hnídek.

Další hraje venku

Atmosféra při odchodu ze hřiště a v kabinách byla tentokrát výborná. A umocnila ji ještě radost a povzbuzování fanoušků a také krásné podzimní počasí. V Hamrech je většinou výborná návštěvnost, povzbuzovat svůj tým chodí „štamgasti“,kteří si nenechají ujít žádné fotbalová klání hamrovského áčka nebo béčka.

Ilustrační foto
Tři body zajistil Skuhravý, pomohl i Kubista

„Tentokrát to bylo výborné. Další zápas nás čeká o víkendu v Nymburku. V tabulce jsme aktuálně pátí. Na třetí i na druhé místo ztrácíme pouze bod. Soutěž je velmi vyrovnaná. Odstupy jsou minimální,“ bilancoval minulé výkony i další budoucnost kouč Hamrů. K dalšímu domácímu zápasu dorazí do Hamrů Horky nad Jizerou.

Sestava Hamrů: Masařík, Štěpánek, Petržilka, Košťál, Kozák, Černý, Vencbauer, Linka, Krejčík, Rudolf, Radzinevičius, Javůrek M., Javůrek P., Macháček, Tokár, Žitka, Kobachidze, Štětkář. Branky: 4. Radzinevičius, 44. Štěpánek, 59. Linka a 82. Žitka.
Rozhodčí: Rychtár. Diváků: 200.