Vel. Hamry A – Turnov 4:3, poločas: 4:1

A i přes vysokou porážku jim na konci zápasu potleskem za výkon poděkovali. A kroky turnovských hráčů z hřiště mířily přímo k nim, aby se hráči se svými věrnými příznivci pozdravili.

CHVÍLEMI ŠLO O NERVY

Pro domácí mužstvo měl zápas veselejší konec, ale určitě to nebylo v klidu a pohodě. Potvrdil to také trenér hamrovského áčka Josef Hnídek. Ten z hřiště odcházel sice s úsměvem, ale bylo vidět, že si s posledním hvizdem sudího pořádně oddychl.

Od samého začátku byli svěřenci trenéra Jaroslava Vodičky v dalším divizním zápase lepší. Soupeř neměl šanci.
FOTO: Jiskra Mšeno smetla Čáslav, pevně se drží na prvním místě v tabulce

„My jsme to utkání začali výborně. Podařilo se nám dát tři góly a vedli jsme tři nula. Pak dal ale Turnov nádherný gól a snížil na tři jedna. Po kontaktním gólu soupeř ožil. A i když byl poločas čtyři jedna, bylo to drama. Nejprve jsme si mysleli, že druhý poločas už bude snazší, ale Turnov měl několik nebezpečných šancí, naopak my jsme několik našich nevyužili. A tak jsme se klepali až do poslední minuty utkání,“ vylíčil kouč Hamrů. Domácí tak získali velmi důležité body a odskočili celkem na pětatřicet. Teď je čeká doma dohrávka s Přepeřemi.

Branky Hamrů: Šidlo, 2 Žitka, Radzinevičius. Sestava: Kobachidze, Macháček, Černý, Šedý, Šidlo, Žitka, Vencbauer, Linka, Soukup, Rudolf, Radzinevičius, Dorničák, Barcuch, Vítkovič, Štětkář, Kováčik. Diváků: 150: Rozhodčí: Kolátor. ŽK: 0:4.