FK Železný Brod – SK Skalice 0:3 (0:1)

Druhý poločas začal šancí Skalice, ale Kopal předvedl pěkný zákrok. V 55.minutě byla brodská obrana znovu děravá jako síto a Sedláček zvýšil na 0:2. Pak měl dvě šance Kysela, ale hostující brankář nemusel při slabém zakončení domácího hráče ani padat na zem. V 65. Kraus poslal centr do vápna, kde domácí neuhlídali Demkeho, který hlavou do šibenice a odrazem od tyče zvýšil na 0:3. Poté se začal hrát plážový fotbal, kdy domácí nedokázali z nadějných brejků vytěžit nic. Zato hosté si vypracovali další šance, které ale nedali. Nicméně Skalice si odvezla pohodovou výhru.

Začátek utkání KP nevypadal pro domácí zpočátku růžově, ale výsledek potvrdil, že byli na hřišti ti lepší.
Štajner a Čížek byli tahouni obou mužstev, klobouk dolů před jejich výkony

„Začátek sezóny se nám nepovedl. Trápí nás obranná činnost a žalostná koncovka. Výsledek poločasu asi neodpovídal počtu šancí, ale když gól nedáme, tak nemůžeme myslet na lepší výsledek. V obraně děláme naprosto dětské chyby. Druhý poločas byl z naší strany velmi špatný,“ uvedl za Brod Jaroslav Kletečka.

Rozhodčí: Kadlec ŽK: 2:3 Diváků: 112
Sestava: Kopal - Aubrecht, Král, Kotlár M., Musílek, Habr, Kysela (65.min. Makula Š.) Holeček (70.min. Štastný), Makula K., Hloušek, Šefr (56.min. Olyanin)