Vysoké Mýto – Velké Hamry A 3:0 (1:0)

V prvním poločase byli domácí lepším týmem. Hamrům dali gól deset minut před koncem první půle. „Nešťastně jsme pak vstoupili do druhého poločasu. Hned jsme si stihli dát vlastní gól, když střela, která šla mimo branku, trefila zadní část těla jednoho z našich hráčů. Od té doby jsme si ale vytvořili řadu šancí, ale nevyužili jsme je“ uvedl trenér Hamrů Josef Hnídek. A Hamry žádný gól nedaly. A jak připomenul trenér, když gól nedáš, tak není možné hrát. „Mám z toho zápasu smíšené pocity. Hráči si dobře uvědomují, že fotbal je hlavně o gólech. A když je nedáváme, nemůžeme vyhrávat,“ řekl kouč.

V utkání I.B třídy zůstaly body v Rychnově, utkání bylo bojovné, obě mužstva se hnala za vítězstvím. Šťastnější byli domácí.
FOTO: Rychnov vyhrál, má tři zraněné hráče a starosti, kdy nastoupí

Další zápas hrají Hamrovští v sobotu 12. října ve svém zmodernizovaném sportovním areálu. Přivítají Kutnou Horu a jsou rozhodnutí tři body získat. V tabulce divize C jsou Hamry zatím na pátém místě s patnácti body. Kutná Hora je čtrnáctá a bodů má jen osm. Sestava: Masařík, Štěpánek, Petržilka, Košťál, Žitka, Černý, Linka, Kováčik, Krejčík, Rudolf, Radzinevičius, Javůrek, Kozák, Kobachidcze, Vencbauer, Tokár, Macháček