Velké Hamry A – Dvůr Králové 4:2 (1:2)

Soupeř se od začátku zaměřil na bránění. Bylo to takové dobývání obrany. Ale z dvou rohových kopů se mu podařilo dát dva góly. „Byly to dva smolné góly, díky kterým jsme prohrávali. Ale podařilo se nám snížit do poločasu na 2:1. A to nás hodně povzbudilo,“ řekl k první půli utkání trenér domácího mužstva Josef Hnídek. Ve druhém poločase už Hamry na svém hřišti dominovaly.

FANOUŠCI JE DRŽELI

A divákům, kteří před zahájením sezóny nevěřili, že se bude hamrovským fotbalistům v divizní soutěži dařit, dokázali, že opak je pravdou. „Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem, dali jsme dvě krásné branky. A mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem. Bylo to zasloužené vítězství,“ dodal trenér. Zápasu přihlíželo přes dvě stovky diváků, kteří vytvořily oběma týmům příjemné fotbalové prostředí.

Železný Brod hrál další zápas krajského přeboru v Chrastavě. Z těžkého utkání si přivezl bod.
Kapitán Šilhán: Remízu bereme, mohli jsme i prohrát

HORKY BUDOU OŘÍŠEK

Hamrovský tým je kompletní, trenérovi nikdo ze základní sestavy nechybí, všichni mohou naskočit do dalšího utkání. „Teď jedeme na hřiště soupeře, v dalším kole se potkáme s týmem FC Horky nad Jizerou. Byli jsme se podívat na jejich utkání. Čeká nás těžký zápas. My jsme ale do soutěže vstoupili dobře, cítíme se dobře,“ uvedl trenér Hnídek.

BYLO TO VODNÍ PÓLO

Hamry mají za sebou zatím jen jednu porážku. A tu utrpěli v minulém kole na hřišti v Časlavi. „Tam to bylo spíše vodní pólo než fotbal. Bylo velmi špatné počasí a s fotbalem to nemělo moc společného. Teď jsme ale rádi, že se nám daří a že nám hamrovští fanoušci věří a fandí,“ dodal kouč Velkých Hamrů.

První porážku utrpělo Mšeno od soupeře z Pardubic. Trenér Jaroslav Vodička byl zklamaný. Tým dál oslabuje velká marodka. Takovou ještě nezažil.
Poločas byl velká katastrofa. Hráči Jiskry Mšeno poznali hořkost porážky

HRÁLI NA BREJKY

„Celý zápas byl soupeř na své půlce a snažil se hrát na brejky. Vedl 2:0, ale jen díky dvěma chybám Hamrů po rohových kopech. Naši byli jasně lepší a do poločasu už snížili na rozdíl jedné branky,“ uvedl Jaroslav Pekelský, kouč hamrovského béčka béčka, který si utkání nenechal ujít.

Sestava Hamrů: Macháček, Šidlo, Šedý, Barcuch, Kováčik, Linka, Vencbauer, Dorničák, Rudolf, Radzinevičius, Bistiak, Mihálik, Vítkovič, Žitka, Mička, Jiřikovský, Soukup
Branky: 2 Kováčik, 2 Radzinevičius. Diváků: 250. Rozhodčí: Opočenský