Téma "Fotbalisté a domácí mazlíčci" je už páté v řadě a opět od vás očekáváme desítky soutěžních snímků jako u předchozích čtyř fotbalových témat, která si můžete připomenout ZDE.

Jak soutěž probíhá? Soutěžní smímky sdílejte ve facebookové skupině Sportovního deníku „Můj život se sportem” nebo je zasílejte na e-mailovou adresu pralesy@denik.cz. Nezapomeňte uvést své kontaktní údaje pro případ výhry.

Zatím jste nám poslali tyto snímky:

Redakce Deníku zveřejní všechny zaslané snímky ve výše uvedené fotogalerii a ty nejzajímavější se dostanou do tištěného Sportovního deníku, naší pravidelné pondělní unikátní přílohy. Vítěze ovšem vybíráte vy - naši čtenáři. Hlasuje se zde na našem webu.

První tři snímky vyhrávají ceny - vítěz bere tisícovku na ruku, druhý v pořadí získá třicetilitrový sud benešovského piva Ferdinand a třetí místo znamená pětistovku na ruku. Jak dopadla například anketa k tématu "Můj skvělý tým", se podívejte ZDE.

Vítězné snímky budou opět otištěny ve Sportovním deníku. V pondělí 15. července vyjdou fotografie na téma Fotbal a moje rodina, mazlíčci přijdou na řadu o týden později - v pondělí 22. července. Nezapomeňte si proto koupit váš regionální Deník.

Posílejte soutěžní snímky s předstihem do následujících kol:

A to není všechno. Posílat můžete fotky i na další letní témata, která nás ještě čekají. Šesté kolo a jeho téma se jmenuje "Nejkrásnější a nejošklivější fotbalové dresy". V jakých dresech hrajete vy a v jakých vaši soupeři? Jsou ty vaše hezčí? Pošlete nám je!

Platí, že čím víc příspěvků, tím větší šance na výhru. Tisícovka a pětistovka na ruku i sud benešovského piva Ferdinand čekají na tři autory v každém soutěžním kole.

Témata pro další týdny:

Fotbalisté a domácí mazlíčci (uzávěrka pro zasílání foto je 18.7.) - ve Sportovním deníku vyjde 22.7.
Nejhezčí a nejošklivější fotbalové dresy (uzávěrka 25. 7.) - ve Sportovním deníku 29.7.
Nejútulnější fotbalová hospoda (uzávěrka 1. 8.) - ve Sportovním deníku 5.8.
Nejvtipnější foto z tréninku (uzávěrka 8. 8.) - ve Sportovním deníku 12.8.

Snímky sdílejte ve facebookové skupině Sportovního deníku „Můj život se sportem” nebo je zasílejte na e-mailovou adresu pralesy@denik.cz. Nezapomeňte uvést své kontaktní údaje pro případ výhry.

Pralesní fotbalové léto s Deníkem.Zdroj: Repro Deník