Fotbal v okresních i krajských přeborech žije s Deníkem i v létě. Dokázat to mohou také vaše soutěžní fotografie na téma fotbalových rozluček. Na snímky, které už nám přišly, se můžete podívat v galerii nahoře. Uzávěrka druhého soutěžního kola je ve čtvrtek 27. června.

Od pondělí pak budete moci v anketě na webu svého okresního Deníku hlasovat o vítězi úvodního kola. Vybírat budete mezi nejoriginálnějšími fotografiemi na téma „Můj skvělý tým aneb nejvtipnější foto ze hřiště či z kabiny”.

Došlé snímky si můžete prohlédnout už nyní ve fotogalerii, ty nejlepší budou otištěny ve Sportovním deníku již toto pondělí 24. června. Nezapomeňte si proto koupit váš regionální Deník.

Naše kabina! Dívčí fotbalový klub Lokomotiva Brno, Horní Heršpice.
Hlasujte o nejlepší fotku na téma "Můj skvělý tým". Ve hře jsou peníze i sud

Všechna další kola jsou už otevřena

A to ještě není všechno. Posílat můžete už i fotky na další témata (dovolené, mazlíčci, dresy…). Platí, že čím víc příspěvků, tím větší šance na výhru. Tisícovka a pětistovka na ruku i sud benešovského piva Ferdinand čekají na tři autory v každém soutěžním kole.

Témata pro další týdny:

  • 1. 7. – Rozlučky a dokopné (uzávěrka 27. 6.)
  • 8. 7. – Dovolené fotbalistů (uzávěrka 4. 7.)
  • 15. 7. – Fotbal a moje rodina (uzávěrka 11. 7.)
  • 22. 7. – Fotbalisté a domácí mazlíčci (uzávěrka 18. 7.)
  • 29. 7. – Nejhezčí a nejošklivější fotbalové dresy (uzávěrka 25. 7.)
  • 5. 8. – Nejútulnější fotbalová hospoda (uzávěrka 1. 8.)
  • 12. 8. – Nejvtipnější foto z tréninku (uzávěrka 8. 8.)

Snímky sdílejte ve facebookové skupině Sportovního deníku „Můj život se sportem” nebo je zasílejte na e-mailovou adresu pralesy@denik.cz. Nezapomeňte uvést své kontaktní údaje pro případ výhry.

 Pralesní fotbalové léto s Deníkem.Zdroj: Repro Deník