V mužstvu se představila taková zvučná jména, jako Berger, Skuhravý, Fiala, bratři Herdové, Hruška, Vlasák, Procházka, Klíma a ostatní. A k nim se přidal také známý herec Roman Skamene. Domácí mužstvo reprezentovali současní i bývalí hráči: Šebek, V. Koldovský, Hradecký, M. Sedlák, Adamský, Lurský, Vávra, Zelinka, Prokop, Pipek, Bělina, Svoboda, J. Sedlák, Černý.

Zápas se odehrál za velmi pěkného počasí a na krásně upraveném trávníku, který si hosté velmi pochvalovali. Slavnostní výkop provedla známá herečka Kateřina Kornová. Na duel se přišlo podívat skoro tři sta diváků, kteří se výborně bavili výkony obou mužstev. Zápas nakonec skončil remízou 5:5 a na pokutové kopy byli lepší domácí hráči.

STŘÍLELI NA ŠAMPUS

Pořadatelé připravili pro diváky zajímavé doprovodné akce, třeba střílení na zavěšenou láhev šampusu v brance. A po ukončení utkání nechyběla hlavně autogramiáda fotbalových, hokejových a hereckých osobností. Všichni si také pochutnali na kvalitním občerstvení. A mnozí si ještě odnesli i pěknou cenu z bohaté tomboly. Na závěr se konala ještě diskotéka. „Velké uznání si zaslouží pánové Bubník a Bílek, kteří se velkou měrou o toto utkání postarali," připomenul za albrechtický fotbal Jiří Krumbholz, hlavní pořadatel. A prozradil, že další takové akce se už chystají, v září se budou mít fanoušci opět na co těšit.