„Obě školy příjemně překvapily, když zvítězily ve své kategorii také v krajském okrese. Na této úrovni reprezentovaly obě skupiny jak svoji školu, tak i svoje město,“ zdůraznil koordinátor Mc Donalds Cupu pro jablonecký okres Michal Polman.

Základní škola Mozartova se vítězstvím nominovala na republiku již popáté. Teď je čeká svátek mládežnického fotbalu, který se bude konat 4. a 5. června v Olomouci.

Jablonecká biatlonistka Jitka Landová
Landová: Je těžké končit, když se vám nechce. Ale normální život je nádherný

Výsledky finálových zápasů skupiny B: Mozartova ZŠ Pod Ralskem/Mimoň 2:1, Mozartova ZŠ Lesní Liberec 2:2 (prohrávali 0:2), Mozartova Roztoky u Jilemnice 9:0. Celkové pořadí: 1. ZŠ Mozartova, 7 bodů, skóre 13:3, 2. Pod Ralskem/Mimoň, 3. ZŠ Lesní, 4. Roztoky u Jilemnice.

„Nejlepším střelcem v krajském finále byl Břéťa Hušek z Mozartovky, který vyhrál stejný titul už v okresním kole. Jako autor sedmi branek dostal nádherné kopačky. V těchto dnech už zajišťujeme dopravu do Olomouce. Věříme, že i tam Mozartovka zanechá to nejlepší jméno,“ dodal Michal Polman. Fotbalisté ze ZŠ Arbesova vybojovali první místo ve skupině A: