V krajském přeboru brodští fotbalisté nastoupili k utkání s domácím mužstvem odhodlaně, s cílem odčinit nezdary v uplynulých kolech a zapomenout na hloupé bodové ztráty. A mysleli to vážně. Ve 3. minutě po přímočaré akci a přihrávce Holečka skóroval Šimek. Po deseti minutách to mohlo s domácími vypadat ještě hůře, když si na centr Maryška naskočil Kordík. Ten hlavou mířil do břevna a dorážku uklidil do domácí sítě Berka. Bohužel, rozhodčí viděli ofsajd. Brankou neskončila ani střela Šimka a nedůrazná dorážka Picka. Domácí za první poločas nepředvedli s výjimkou nakopávaných míčů, které sbírala hostující obrana a gólman Kopal, zhola nic.

I ve druhém poločase produkovali hosté solidní výkon a vytvářeli si celou řadou střeleckých příležitostí, které však zůstaly nevyužité, a tak po jediném zaváhání obrany Železného Brodu mohl skoróvat v 77. minutě domácí hráč, nicméně gólman Kopal se zaskvěl výborným zákrokem. V posledních minutách si brodští fotbalisté vytvořili ještě několik dalších slibných příležitostí, ale skórovali již jen jednou, když v 92. minutě vybojoval míč Frolík a postupoval sám na branku Lomnice. Frolík ale nechrtil a míč předložil Kyselovi před prázdnou branku, který nabídnutou šancí nepohrdl.

Sestava Brodu: Kopal - Kovář, Berka Šilhán, Kordík - Kraus - Picek (56.min.), Maryško, Šimek, Močkovký (93. min. Šefr) Holeček (75. min. Kysela).