FK Železný Brod – FK Sedmihorky 0:1 (0:0)

Poté měl tutovku T. Kotlár, který dorážku poslal vysoko nad. Zhruba po půlhodině měl Brod přečíslení tři na jednoho, ale domácí šanci doslova zazdili.

SOUPEŘ ZAČAL GÓLEM

Pak se ke slovu dostali hosté. Nejprve Kopal hlavičku po rohu vyrazil nad břevno. Ve 42. minutě hostující hráč sám před brankou nezpracoval. O minutu později přišla další šance hostí. I proto byl poločasový nerozhodný stav spravedlivý. Druhý přinesl po rohovém kopu rychlý gól Semihorek, když v 50. T. Kotlár neuhlídal střelce branky.

Poté již přišel trvalý tlak domácích a dobývání hostující branky. A tak se hrdinou zápasu stal brankář Špína, který byl až do konce zápasu hodně zaměstnaný. Do šance se dostal Šimek, ale pořádně netrefil, pak také Makula, ale pravou nohou zakončil nepřesně. Kovářovu krásnou střelu do šibenice zázračně vyškrábl Špína.

Tutovku měl Šimek, ale dal vedle. Ideální pozici pak zahodil při přímém kopu Makula, na bránu poslal bochánek. Gól na kopačkách měl i Šefr, ale brankář hostí ho převezl, když naznačil výběh a pak zůstal stát. Šefrův lob tak ztratil opodstatnění a Špína si snadno míč sebral. Fotbalisté Brodu se gólově tentokrát neprosadili a jediná šance hostí ve druhém poločase rozhodla o třech bodech pro Sedmihorky.

Rozhodčí: Nešněra, ŽK: 0:1. Diváků: 147
Sestava: Kopal, Šilhán, Maryško, Novotný, Král (35. Kovář), M. Kotlár (60. Šefr), Picek, T. Kotlár, Vanc, Picek, Makula K., Šimek