Železný Brod - Doksy 2:2 (0:2)

Domácí Brod chtěl v utkání držet taktovku ve své moci, podle čeho také vypadal začátek zápasu. Do sedmé minuty nepůjčili domácí míč hráčům hostí, ale nic z tlaku nevytěžili. Naopak z protiútoku na druhé straně přišel nesmyslný faul Berky v blízkosti vápna a Doležel z Doks ukázal velmi přesnou mušku z trestného kopu. Obraz hry se pak příliš nezměnil, Brod držel míč a určoval tempo zápasu, ale ani tentokrát jejich snažení ke gólu nevedlo. Doksy tedy udeřily podruhé, opět po standardce. Po rohovém kopu trefil v 26. minutě odražený míč z voleje Semík. Do kabin tak šli hosté s dvoubrankovým vedením.

Do druhého poločasu musel trenér Železného Brodu lehce přeskupit a nabudit mužstvo, aby zápas neskončil bodovou ztrátou. To se vyplatilo. Od první minuty druhého dějství hrál prakticky jen Brod, nicméně obrana Doks byla neprostupná. Velkou šanci měl Šilhán, když tvrdě vypálil, ale hostující gólman si poradil a dorážka už ke gólu nevedla. Odměna domácím borcům přišla v 60. minutě. To zpoza vápna vyslal jedovku do tyče Wanacki a o dorážku se postaral Šimek. Brod ucítil šanci na zvrat utkání a pokračoval v tlaku, Šimek mohl posléze vyrovnat, ale jeho nůžky mířily jen vedle brány. Do úzkých se Doksy dostaly v 79. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Semík a domácí měli přesilovku. Logicky vsadili vše na jednu kartu a hráli na tři útočníky. Rozhodnutí přišlo v 89. minutě, kdy do vápna prošel Havrda a byl nekompromisně poslán k zemi. Sudí nařídil penaltu a Maryško rozhodl o dělbě bodů, což je vzhledem k vývoji zápasu pro domácí ztráta.

Branky: 60. Šimek, 89. Maryško (z pen.) - 7. Doležel, 26. Semík. Rozhodčí: Horák, ŽK: 2:4, ČK: 0:1 (79. Semík). Diváků: 150. Ž. Brod: Kopal - Kovář, Hadač, Šilhán, Berka (80. Linka) - Král, Maryško, Havrda, Makula (79. Picek) - Wanacki - Šimek.

Desná - Pěnčín 2:0 (0:0)

Obě mužstva, vědoma si důležitosti utkání, hrála velmi opatrně a prim hrálo neudělat žádnou chybu, která by poslala soupeře do šance ke skórování, především domácí působili až křečovitě se strachem něco na hřišti vytvořit. V první půli byli nebezpečnější pěnčínští, kteří si vytvořili několik šancí po rozehraných rohových či trestných kopech. Domácí byli nebezpeční po dlouhých kolmicích z vlastní poloviny hřiště, ale dvakrát je zastavil praporek rozhodčího pro ofsajd. Od gólu zachránil Desnou několika jistými zákroky mladíček Žanta.

Ve druhé půli již domácí hru vyrovnali a v několika úsecích hry si vytvořili i tlak na soupeřově polovině hřiště, což nakonec vedlo ke dvougólové výhře. Nicméně v 75. minutě mohl otevřít skóre hostující Ráček, ale gólman Žanta jeho loženku zlikvidoval. O minutu později ale již branka padle, jenže na druhé straně. Z rychlého brejku centroval Hlubuček a střídající Hollmann poslal míč hlavou od země do sítě. Tentýž hráč se prosadil ještě o šest minut později, kdy po samostatné akci protlačil míč až za záda gólmana Pivrnce. V závěru derby už žádná branka nepadla a Desná si tak připsala důležité tři body. Naopak Pěnčín opět ztratil a v tabulce se propadá.

Branky: 76. a 82. Hollmann. Rozhodčí: Milner, ŽK: 3:2. Diváků: 200. Desná: Žanta - Křemen Štěpánek, Bartoš, Kulhánek - Kopal, Rác (56. Hollmann), Pipek, Pfeifer - Hlubuček (77. Špaček), Kořínek. Pěnčín: Pivrnec - Heinrich, Pszyk, Balásek, Sekerák - Ráček, Záveský, Matějček J. (77. Jiskra), Matějček P. (46. Bukvic) - Chlomek (72. Houžvička), Zapadlo.