Desná  - Višňová 2:3 (1:2)

Višňová do Desné přijela bez několika zraněných hráčů, což byla příležitost pro domácí. Začátek zápasu byl vyrovnaný bez vážnějších momentů před oběma brankami. Postupem času ale získala Desná převahu, kterou podpořila šancemi Ráce a Hlubučka. Po čtvrt hodině hry se pak domácí dostali do zaslouženého vedení, když se ve středu hřiště uvolnil Pipek, přihrál doprava Kulhánkovi a na jeho centr si naběhl znovu Pipek a skóroval. Hosté pak přidali na obrátkách a dostali Desnou pod tlak. Soukup ale mířil jen těsně vedle.

Pak přišlo vyrovnání v 36. minutě. Na centr z pravé strany si na zadní tyči naběhl nikým nehlídaný Koudelka a nedal Doubkovi šanci. Do poločasu se ještě hostům podařilo skóre otočit. Ve 40. minutě u postranní čáry zbytečně fauloval Kořínek V., následný trestný kop odvracel Křemen před vápno, kde Cýrus přetlačil Kopala a vystřelil nechytatelně do šibenice. Vstup do druhého poločasu vyšel domácím výborně. Po pěti minutách napřáhl ke střele Kořínek V. a gólman hostů si míč srazil do branky. Vzápětí mohl Pipek dávat na 3:2, ale jeho hlavička po centru Kulhánka mezi tyče nemířila. Desná si další šance vypracovala okolo 70. minuty zápasu. Nejprve to zkoušel střelou Jech, ale pokus brankář Višňové zlikvidoval. Pak pálil z voleje Kořínek V., ale míč poslal jen nad branku.

Z rychlého brejku mohli udeřit hosté, kteří se po levé straně dostali až do vápna, ale Křemen odvrátil míč před dobíhajícím Šmidrkalem na roh. Následoval diskutabilní moment. Jech si zpracovával míč ve vápně hostů, jenže mezi třemi soupeři o něj přišel a došlo ke kontaktu s jedním z nich, a ten se poroučel k zemi. Nic nenasvědčovalo tomu, že by mohl Jech vidět červenou kartu. Sudí Paulus ale po chvíli otálení desenského forwarda nesmyslně vyloučil. I přes početní nevýhodu byla hra stále vyrovnaná, ale koncovku zápasu měli hosté lepší. V poslední minutě nedokázali domácí poslat míč do bezpečí a na hranici vápna střílel Holub k tyči a rozhodl o výhře 3:2.

Branky: 17. Pipek, 50. Kořínek V. - 36. Koudelka, 40. Cýrus, 90. Holub. Rozhodčí: Paulus, ŽK: 2:3, ČK: 80. Jech (D). Diváků: 80. Desná: Doubek - Kulhánek, Kořínek P., Křemen, Rác - Kořínek V., Hudec, Pipek, Kopal (64. Jech) - Hlubuček, Špaček.

Mimoň - Mšeno 0:4 (0:3)

Od začátku zápasu Mšeno v Mimoni absolutně excelovalo. Zejména prvních třicet minut stálo za to, protože v nich Jiskra rozhodla o svém hladkém vítězství. Již v 7. minutě měl stoprocentní šanci Heinrich, ale branku z dobré pozice přestřelil. První branka padla v 13. minutě po skvělé kombinační akci, kdy na jejím konci byl Jiroušek. Kolotoč s fotbalisty Mimoně nechtěli hosté vypnout a v 18. minutě si vzal míč Heinrich a ostrou střelou z úhlu překonal domácího gólmana podruhé. Vynikající půlhodinu zakončil ve 25. minutě přesnou hlavičkou Mrklas po centru Heinricha 3:0.

Jenže domácí se ještě v prvním dějství mohli vrátit zpět do zápasu, když doslova dostali výhodu pokutového kopu, který sudí nařídil po faulu, který byl podle všeho ještě před vápnem. Hostující brankář Kobachidze si s penaltou a následnou dorážkou poradil a udržel čisté konto. Do odchodu do kabin si Mšeno hlídalo jasný náskok. Po změně stran se hosté nikam netlačili a jen kontrolovali vyhraný zápas. Nejlepší střelec krajského přeboru Kamil Krejčík se v utkání dostal do čtyř gólových šancí, ale kousek pověstného štěstíčka mu tentokrát chybělo. V samotném závěru pak ještě korunoval jasnou výhru střídající Svoboda po šesti minutách pobytu na hřišti.

Branky: 13. Jiroušek, 18. Heinrich, 25. Mrklas, 86. Svoboda. Rozhodčí: Vlk, bez karet. Diváků: 100. Mšeno: Kobachidze - Regenermel, Balásek, Krámský, Novotný - Heinrich, Vanc, Jiroušek, Daniel (87. Frey) - Krejčík, Mrklas (80. Svoboda).