Albrechtice : Kokonín 5:2 poločas: 4:0

Jablonec n. N. – Albrechtice odehrály další své domácí utkaní na UMT v Břízkách vzhledem k tomu, že hrací plocha v Albrechticích ještě nebyla způsobilá ke hře.
HNED SE DO TOHO DALI
Domácí začali od první chvíle útočit a snažili se co nejdříve vstřelit branku. Již v 10.minutě měl šanci Kulhánek, ale nastřelil pouze brankáře. Pak konečně přišla pěkná akce, kdy J. Sedlák parádně uvolnil Pipka a ten dal vedoucí branku. „Ve 22. minutě jsme zahrávali roh a pěknou hlavou zvýšil opět Pipek na 2:0," popsal další využitou gólovou šanci Jiří Krumbholz, vedoucí týmu Albrechtic.
Po té ještě domácí zahodili dvě další šance. Ve 27. minutě přišel rychlý útok domácích a po ose Kulhánek, Sedlák pěkně zakončil Hradecký a upravil výsledek na 3:0. Ve 32. minutě opět stejná akce Albrechtic a zase to byl Hradecký, který upravil výsledek poločasu na 4:0.
KOKONÍN UDĚLAL ZMĚNY
Hosté do druhé půle vystřídali hráče a bylo to znát i na celkové hře. Domácí naopak jakoby přestali hrát takový fotbal, který hráli v první půli, zřejmě ukonejšení vedením o čtyři branky.
V 77. minutě hosté pěknou střelou z třiceti metrů překvapili Albrechtice a snížili na 4:1. V 86. minutě byl proti domácím nařízený pokutový kop, který hosté proměnili a snížili na 4:2.
VÁVRA JE ZACHRAŇOVAL Po rozehrání v 87. minutě se domácí rychle dostali před branku hostí a po centru od rohu upravil konečné skóre zápasu 5:2 Bělohlávek. „Pochvalu si zaslouží náš brankář Vávra, který vyřešil několik nepříjemných situací když jeho tým ve výkonu polevil," upozornil Jiří Krumbholz.