Permanentka, šála a dres FK Jablonec, poukázky na odběr nejen Jabloneckého deníku, vstupenky na Sedmihorské léto nebo na Travesty show, to je jen částečný výčet cen, které letos čekaly na výherce Fortuna tip ligy.
To se neslo oproti letům minulým ve zcela jiném, slavnostním duchu. Deset nejlepších tipařů obdrželo pozvání na slavnostní večeři spojenou s předáváním cen.
Setkání se uskutečnilo v restauraci jablonecké Městské sportovní haly, kterou provozuje Jaroslav Obyt. A ten všem deseti úspěšným mužům věnoval ke slavnostní večeři konzumaci piva zdarma. Při setkání se zástupci redakce Jabloneckého deníku, tipaři, hráči i rozhodčími na sebe prozradil, že sám také fotbal aktivně hrál. „Začal jsem jako žák tehdy ještě za LIAZ Jablonec. V dorostu jsem potom přestoupil do tým Autobrzd. A v něm jsem působil až do pětadvaceti let, hráli jsme I. A třídu," zrekapituloval svoji fotbalovou kariéru Jaroslav Obyt. Na fotbal sice nechodí, ale ten jablonecký, prvoligový sleduje. „Přál bych jim, aby se zase vyšplhali na pohárová místa," uvedl provozovatel restaurace. O okresním a krajském si pravidelně přečte stránkách Jabloneckého deníku. „Dnešní fotbal je jiný, ne až tak technicky, jako rychlejší než ten, který jsme hráli my. A hlavně je teď finančně náročnější. V I. A třídě jsme dostali za každé utkání dvacet korun, to byly takové fotbalové diety, ale jinak peníze žádné," zavzpomínal bývalý fotbalista.
Uvedl také, že je fanouškem světového fotbalu.

Ceny si převzalo deset nejlepších tipařů:
1. Matěj Lejsek (199 bodů), 2. Daniel Biassuto (199), 3. Václav Albl (196), 4. Jaroslav Lejsek (190), 5. Martin Bouček (187), 6. Petr Horčička (178), 7. Pavel Patka (178), 8. Ludevít Hudec (178), 9. Lukáš Lejsek (172), 10. Luboš Koldovský (154).