Držkov - Harrachov 4:2 (1:2)

Než Držkov přeskupil řady a vymyslel jiný systém hry, dostali se hosté do vedení. I nadále bylo utkání hodně bojovné, což vedlo k faulu brankáře na pronikajícího Baťka v pokutovém území. Nařízený pokutový kop proměnil Dvořák. A bylo srovnáno na 1:1. Poté Držkov jakoby polevil a díky tomu se před koncem poločasu dostali hosté opět do vedení.

Na začátku druhé půle se podařilo domácím srovnat brankou Zajíce. O chvilku později se dostali do vedení, když po hře rukou v pokutovém území rozhodčí nařídil pokutový kop. Držkov se po této brance zatáhl a snažil se výsledek bránit, což bylo proti dobře hrajícímu Harrachovu obtížné. Hosté museli útočit a po jedné z mála jejich chyb se k míči dostal Zajíc a dostal domácí mužstvo do dvoubrankového vedení.

Harrachovští se ještě v závěru dožadovali pokutového kopu za údajnou ruku Ševčíka ve vápně, ale rozhodčí to viděl jinak. Ze hry se již hosté prosadit nedokázali, a tak Držkov nakonec domácí utkání zvládl.

Branky Držkova: 32. a 54. Dvořák Jan, 50. a 75. Zajíc Martin
Sestava Držkova: Zelenka, J. Machala, V. Machala, J: Dvořák, E. Dvořák, Vágner, Batěk, M. Zajíc, Berka, Ševčík, Just, Mrkvička, Polman, Brodský