Víchová - Železný Brod B 0:3 (0:1)

Brodský tým byl jasně lepší a jen střelecká neschopnost zachránila Víchovou od debaklu. Vypsat jmenovitě všechny neproměněné tutovky hostujícího týmu nemá cenu, protože to by bylo na velmi dlouhý článek… V prvním poločase měl Brod minimálně šest jasných tutovek, které nedal. Vedení se Brod ujal v 22. minutě, kdy se pěknou střelou trefil Šefr. Za zmínku stojí pěkná střela Novotného v 30. minutě z přímého kopu do tyče, kterou do tutovek ani nepočítáme. Domácí zahrozili jen v 44. minutě, kdy po rohovém kopu brodská obrana nechala soupeře snadno hlavičkovat, ale Tkacz byl na místě. Začátek druhého poločasu měl Brod raketový a v 46. minutě Makula dorazil předchozí neproměněnou šanci Hadače. O minutu později Makula pěkně vystřelil a dorážku uklidil do domácí sítě Halama již na 0:3. Tyto dva slepené góly otupily domácí snahu a Brod poté zápas již jen v klidu dohrával. Šancí přesto bylo k vidění spousta. Domácí měli dvě, ale Tkacz byl neprůstřelný. Brod měl další minimálně čtyři tutovky, ale další gól již nepřidal. Výhra brodské rezervy je naprosto zasloužená, ale Víchová tentokrát byla velmi slabým týmem.

Branky: 22. Šefr, 46. Makula, 47. Halama. Rozhodčí: Salač, ŽK: 0:2. Diváků: 40. Ž: Brod: Tkacz - Halama, Škaloud (60. Mařík), Kovář, Hlubuček - Picek, Havlíček (60. Podstavek), Novotný, Makula (62. Bezstarosta) - Hadač L., Šefr.

Velké Hamry B - Plavy 4:2 (1:1)

Rezerva Velkých Hamrů byla od začátku zápasu aktivnější a ujala se hned v 7. minutě Říhou po proměněné penaltě. Vedení však domácím vydrželo jen čtvrt hodiny, to na druhé straně elegantně a zkušeně vyrovnal Sitarčík také z penalty. Vedení si mohly Hamry několikrát vzít zpět, ale gólman Lejsek svůj tým podržel. Krátce po změně stran domácí nechali hodně místa Soukupovi, který si nadvakrát poradil s gólmanem Hamrů a poslal Plavy do vedení. Jenže to netrvalo dlouho a Říha svou druhou brankou v zápase znovu vyrovnal, když mířil přesně z trestného kopu. O deset minut později se ve velké šanci ocitl Sitarčík, ale jeho střela našla jen tyč. První rána pro Plavy přišla v 63. minutě, kdy byl po dvou žlutých kartách vyloučen Rimský. O čtyři minuty později už byly Plavy bez dalšího vyloučeného, tentokrát brankáře Lejska. Ten při odkopávání vysokého míče mimo pokutové území nešetrně trefil kopačkou do obličeje domácího střelce Říhu a byl přísně vyloučen. Nutno říct, že Plavům se podobné situace letos přihodily již několikrát, ale brankáři soupeřů červenou neviděli nikdy… Do branky tak nastoupil střídající Jandura a hned po standardce inkasoval. Hamry pak přidaly ještě čtvrtou branku Zajíčkem, který vyslal projektil z dobrých třiceti metrů.

Branky: 7. z pen. a 51. Říha, 74. Řezáč, 82. Zajíček - 22. Sitarčík z pen., 47. Soukup. Rozhodčí: Brož A., ŽK: 1:3, ČK: 63. Rimský, 67. Lejsek F. (oba Plavy). Diváků: 220. V. Hamry: Veselý - Herel, Prousek Vl. st., Zajíček - Vít, Szirti, Řezáč, Prousek Vl. ml., Kavan D. - Říha (73. Urbanec), Horváth (79. Pavelka). Plavy: Lejsek F. - Škoda, Kouřil, Votoček, Korotvička - Lejsek M., Kavka, Rimský, Lejsek L. (43. Soukup) - Sitarčík, Čermák (73. Jandura).

Kokonín - Držkov 2:4 (1:3)

Utkání začali lépe Kokonínští, kdy po počátečním oťukávání přišel zprava pas na hranici vápna, Duštíra si míč zpracoval na prsa a křížem jej poslal na nabíhajícího Maixnera, který propálil hostujícího brankáře. Držkovští se po brance nemohli dostat do tempa, a tak přišly další šance domácích, když Maixner šel sám na brankáře, ale ten jeho střelu vytěsnil na břevno a vzápětí tečovaná střela z úhlu skončila na tyči držkovské svatyně. Nicméně favorit ze špičky tabulky postupně získával pevnější půdu pod nohama a začal být na hřišti lepším celkem. Definitivně na nohy jej postavil gól Hrušky z 25. minuty po rohovém kopu na 1:1. Další branka padla po chybce v obraně Kokonína, kdy podběhnutý centr využil a třetí gól hostí přidal opět Hruška. Po přestávce se domácí snažili aktivní hrou utkání otočit, důkazem toho je branka Chroustovského z 48. minuty, která dostala Kokonín na dostřel. Jenže Držkov nenechal nic náhodě a čtvrtou, a zároveň poslední, branku utkání zaznamenal hostující Habr. Tímto vítězstvím si Držkov pojistil vedení před rezervou Mšena.

Branky: 9. Maixner, 48. Chroustovský - 26. a 40. Hruška, 32. Prousek Pe., 50. Habr. Rozhodčí: Marek, ŽK: 1:1. Diváků: 60. Kokonín: Spanilý - Firman, Chroustovský, Kumstát, Šilhán J. - Mrklas, Berndt, Mokráň, Duštíra - Maixner, Šilhán M. (střídali Tomiška, Volf, Růžička). Držkov: Dvořák E. - Vaníček, Dvořák J., Hruška, Prousek T. - Machula J., Just, Batěk, Prousek Pe. - Habr, Ševčík (střídali Machula V., Berka, Mrkvička).

Zásada - Rokytnice 2:1 (0:1)

Zásadě chybělo kvůli svalovým zraněním hned několik hráčů ze základní sestavy. Dobře je však nahradili „chalupář" Ondřej Krejčík a matador Tonda Rožeň. Domácí si byli vědomi, že se jim na důrazného a dobře bránícího soupeře dlouhodobě nedaří. To potvrdil i úvod utkání, Rokytnice hrála kompaktně a důsledně v obraně a domácí defenzivě zatápěla rychlými protiútoky. V první velké šanci hostí nezachoval útočník chladnou hlavu a obstřelil výrazně jak vybíhajícího brankáře, tak i branku. O několik minut později již byl o něco přesnější, ale z úhlu mířil do tyče. Tato varování však Zásadě nestačila, a tak se hosté nakonec vedení ujali, když se po akci ze strany trefil přesnou střelou přes obránce hostující Zahradník. Poté ještě dohráli třetí díl svého minisouboje rokytnický útočník a brankář Kopal, který tentokráte dobrým zákrokem zasáhl při samostatném úniku. Zásada hrála celou první půli po vápno soupeře, přesto mohla vyrovnat. Po přihrávce Petra Fišera byl sám před brankářem Petr Janka, ale hostující brankář se vyznamenal výborným reflexivním zákrokem. Do druhé půle nastoupila Zásada s vůlí zvrátit vývoj utkání, ale dlouho se na obou stranách nic nedělo. Rušno začalo být v 54. minutě, kdy se nechal zbytečně vyloučit Pavel Čech, a zdálo se, že situace začíná být pro Zásadu neřešitelná. Naštěstí se hned za minutu ujala střela kapitána Petr Fišera z trestného kopu, která na mokrém terénu proklouzla brankáři do sítě. Navíc hostující brankář Sedláček lacinou branku neunesl a za oplácení také putoval do sprch a poměr sil na hřišti byl srovnaný. Do branky tak musel hráč z pole a hned po několika minutách inkasoval. Při závaru před brankou se s míčem otočil Petr Srbek a střelou na zadní tyč otočil vývoj utkání. Zásada pak držela míč a mohla i přidat pojistku, ovšem stálou bolestí je koncovka… Ve dvou šancích neuspěl Petr Janka a po něm ani Karel Bělina. Hosté si však již výraznější šanci nevypracovali a tak se Zásada v rušném utkání radovala ze zisku cenných tří bodů.

Branky: 55. Fišer, 62. Srbek - 35. Zahradník. Rozhodčí: Trešl, ŽK: 5:1, ČK: 54. Čech - 55. Sedláček. Diváků: 50. Zásada: Kopal Mil. - Krejčík, Rožeň, Knappe, Blažek - Srbek, Čech, Bělina, Sameš (69. Kopal Mich.) - Fišer, Janka (80. Kubát).

Jenišovice - Mšeno B 3:4 (2:0)

Domácímu týmu onemocněl před utkáním brankář Sucharda a do branky se tak postavil útočník Aleš Skalický. Duel pro Jenišovice přitom nezačal vůbec špatně a do poločasu se ujaly vedení 2:0, když se dvakrát trefil Prkno. Jenže krátce po změně stran snížil z penalty Houžvička a bylo zaděláno na komplikace. Domácí však sice ještě přidali třetí zásah, ale pak se nechal vyloučit zkušený Vaněček a Mšeno B toho dokázalo naplno využít. Hostující kanonýr Houžvička přidal další dvě branky mezi 59. a 63. minutou, což znamenalo vyrovnání na 3:3. Vítěznou branku si pak nakonec připsal šest minut před koncem Petrtýl. Jenišovice tak zaznamenaly druhou porážku v řadě a mají tři vyloučené hráče.

Branky: 31. a 36. Prkno, 55. Bernard - 49. z pen., 59. a 63. Houžvička, 84. Petrtýl. Rozhodčí: Jirák, ŽK: 4:3, ČK: 57. Vaněček (J). Diváků: 70. Jenišovice: Skalický - Obrtlík, Vaněček, Bubák, Laušman (71. Šimek) - Pekař, Kalousek, Bernard, Hradecký (81. Kočí) Fiala, Prkno. Mšeno: Zounek - Škvor, Petrtýl, Kohout, Pavlata - Počta (46. Bistiak), Hall (71. Hadidi), Novotný, Houžvička - Koudelka, Pokorný.

Rovensko - Lučany 2:0 (1:0)

Lučany odjely do Rovenska v oslabené sestavě. Chyběl kapitán a stoper Zdeněk Vokuš, který se ženil a navíc nebyli k dispozici ani další hráči pro zranění. I přes to všechno byly Lučany lepším týmem a měly k dispozici spoustu šancí. Bídná koncovka ale k brance nevedla, tak před koncem poločasu z ojedinělého protiútoku udeřilo na druhé straně, kdy se trefil Malý D. Po změně stran už nebyla převaha Lučan tak suverénní, ale stále měli hosté více ze hry. Jenže znovu se projevila mizerná koncovka a udeřilo znovu na druhé straně. Tentokrát se prosadil Hanzl a rozhodl tak o zisku tří bodů pro Rovensko.

Branky: 36. Malý D., 57. Hanzl. Rozhodčí: Hrabáček, ŽK: 1:2. Diváků: 80. Lučany: Novák - Šindelář, Killián, Svozil, Vít (60. Patočka) - Horký, Maňák, Svoboda, Röschl - Brož, Dítě J. (72. Vokatý).