Po Romanu Skuhravém Severočechy pravděpodobně po sezoně převezme bývalý kouč sousedního Liberce Jaroslav Šilhavý a může přijít až dvanáct nových hráčů.
"Je pravda, že připravujeme takovou menší revoluci. Chceme trochu razantněji šáhnout i do kádru, protože někteří hráči nám stagnují a neposouvají se dopředu ve svých výkonech," uvedl v rozhovoru na webu Jablonce Flodrman.

Konkrétní adepty na možný letní odchod nejmenoval. "Nebylo by to vhodné. Sezona ještě není u konce. Čeká nás pohárová odveta semifinále se Spartou a dohrává se liga. Dnes jsme ale dotáhli prodloužení smlouvy u brankáře Michala Špita. A na seznamu odchodů i příchodů máme okolo dvaceti jmen, z toho dvanáct vytipovaných nových hráčů," konstatoval Flodrman.

Také naznačil, že na lavičku aktuálně devátého týmu prvoligové tabulky podle všeho usedne Šilhavý, což má být oficiálně potvrzeno příští týden. "Ty informace jsou správné. On měl o jablonecké angažmá zájem. Líbil se nám jeho lidský i fotbalový pohled na fotbal, který mimochodem prokázal i v Liberci. Myslím si, že jsme s ním našli společnou řeč," prozradil sportovní ředitel Jablonce. "Smlouvu s novým trenérem bychom měli podepsat už během příštího týdne," doplnil Flodrman.

Zkušený brankář Špit v Jablonci prodloužil smlouvu na další rok
Zkušený fotbalový brankář Michal Špit prodloužil o rok smlouvu v Jablonci, kde je nyní vázán do 30. června 2015. Severočeský klub o tom informoval na svém webu. Devětatřicetiletý gólman tak zvýšil šanci na jubilejní 100. vychytanou nulu v první lize.

Špit přišel do Jablonce v roce 2004 ze Sparty Praha. V této sezoně nastoupil do 13 utkání domácí soutěže, z toho pouze do dvou na jaře. Na zápis do Klubu ligových brankářů čeká od loňského srpna, kdy udržel čisté konto v Ostravě. Celkem Špit nastoupil v lize do 292 zápasů a vedle Jablonce a Sparty ještě působil v Příbrami.