Železný Brod B - Lučany 3:2 (0:1)

Zápas hraný na umělé trávě začal převahou domácích, kteří si vytvořili hned v úvodu několik šancí, které ale nedali. Lučany hrály hodně tvrdě a předvedly několik ošklivých zákroků, které byly v prvním poločase tolerovány. Žluté karty naopak dostávali za protesty domácí hráči, a tak počet karet byl po prvním poločase 3:0. Hosté se do útočení nehrnuli, ale přesto se z jediné kloudné akce ujali vedení v 36. minutě Röschlem, který se pěkně trefil do šibenice domácí branky. Brod měl v prvním poločase pět jasných tutovek a několik dalších závarů, ale branka do sítě Lučan padla až v 51. minutě, kdy se Hadačův aut odrazil od stehna Maříka. Druhý poločas byla převaha Brodu drtivá a přicházely další šance, ale koncovku měli domácí opravdu žalostnou. Lučany se dostaly k ohrožení minimálně a vždy po standardní situaci. V 72. minutě byl Lučanům podle domácích darován roh, po kterém obrana Brodu spala, a Dítě J. vrátil hlavou hostům vedení. Poté hosté už směrem dopředu žádnou snahu nevyvíjeli a začali už jen šetřit čas. Tento způsob hry se ale Lučanům nevyplatil a dva góly v závěru přinesly fotbalovou spravedlnost. Nejdříve vyrovnal v 85. minutě Makula a v 88. minutě hlavou zařídil alespoň jednogólovou výhru Brodu Šefr.

Branky: 51. Mařík, 85. Makula, 88. Šefr - 36. Röschl, 72. Dítě J. Rozhodčí: Diringer, ŽK: 3:5, ČK: 90. Svozil (Lučany). Diváků: 80. Ž. Brod: Kobr - Halama, Havrda, Kovář (25. Mařík), Hlubuček - Picek, Havlíček (80. Bezstarosta), Maryško, Podstavek (35. Makula) - Hadač L., Šefr. Lučany: Novák - Vít (46. Patočka), Vokuš, Svozil, Šindelář - Brož, Killian, Svoboda, Horký - Röschl (80. Škoda), Dítě J.

Mšeno B - Nová Ves 6:1 (4:0)

Rezerva divizního Mšena hostila tým z druhé strany tabulky a o favoritovi nebylo pochyb. Hrálo se na umělé trávě v Břízkách a ve fotbalově nehostinných podmínkách. S nimi se lépe vypořádalo Mšeno B a během prvního poločasu nasázelo soupeři čtyři branky. Skóre otevřel Houžvička a následně zkompletoval hattrick Pokorný. Tým Nové Vsi se dostával před domácí branku sporadicky a jednou toho využil ve druhém poločase Tomášek. To ale Mšeno B přidalo ještě další dvě branky a domácí získaly zasloužené tři body.

Branky: 16., 21. a 37. Pokorný, 55. a 79. Petr, 14. Houžvička - 65. Tomášek. Rozhodčí: Salač, ŽK: 3:1. Diváků: 40. Mšeno: Zounek - Škvor, Švorc, Kohout, Pavlata - Hadidi, Hall, Novotný, Houžvička - Koudelka, Pokorný (40. Petrtýl).

Víchová - Velké Hamry B 5:2 (4:0)

Souboj dvou posledních týmů tabulky sliboval vyrovnanou bitvu, ale opak byl pravdou. Domácí Víchová do utkání vlétla aktivně a během 23 minut si vytvořila tříbrankové vedení. Do poločasu pak ještě přidal čtvrtou branku Kuřík a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Krátce po změně stran se však za Hamry prosadil Denis Kavan a hostům svitla naděje na obrat. Jenže o pět minut později dokonal hattrick Hartig ml. a domácí opět vedli o čtyři branky. Situace se hostům ještě více zkomplikovala, když se v 60. minutě nechal vyloučit Szirti a Velké Hamry již jen korigovaly v závěru Horváthem z penalty, před kterou byl vyloučen domácí Hamáček.

Branky: 4., 6. a 51. Hartig P. ml., 23. Plůcha, 41. Kuřík - 46. Kavan D., 87. Horváth z pen. Rozhodčí: Šimůnek, ŽK: 3:4, ČK: 1:1 (86. Hamáček - 60. Szirti). Diváků: 50. V. Hamry: Veselý - Pavelka, Prousek Vl. st., Herel, Vít - Kavan D. (75. Morávek), Szirti, Krejčí, Urbanec - Říha (82. Mohr), Horváth.

Zápasy Ruprechtice - Rovensko, Rokytnice - Jenišovice, Držkov - Zásada a Plavy - Kokonín nebyly odehrány díky nezpůsobilým terénům.