„V utkání jsme po většinu času drželi míč a kombinovali na půlce soupeře. Obrovskou šanci spálil na začátku utkání Hlubuček, který přestřelil z malého vápna. Poté jsme se prosazovali, zejména kombinacemi z křídelních prostorů. Domácí hrozili především z brejkových situací. Nicméně v prvním poločase gól nepadl,“ uvedl k utkání asistentů Hamrů Rudolf Říha. V druhém poločase se obraz hry nezměnil. V 54. se prokombinovali Linka s Mihálikem před domácího brankáře a prvně jmenovaný zavěsil ranou pod břevno. „Za dvě minuty jsme nepochopitelně propadli na útočné polovině a nechali jít dva domácí útočníky na gólmana Štětkáře, který neměl šanci a skóre se srovnalo“, uvedl Říha.

V 69. vyslal Soukup z pravé strany prudký centr, který domácí brankář vyrazil jen k Mihálikovi, pro kterého nebyl problém míč dorazit do brány a upravil skóre na 2:1 a tímto výsledkem utkání i skončilo. „Naše hra, hlavně směrem dopředu vypadala podle našich představ, drobné nedostatky jsme měli v obraně a na nich budeme pracovat v příštím týdnu na soustředění v Jizerských horách na Beranech,“ dodal asistent.

Branky: 54. Linka, 69. Mihálik. Sestava: Štětkář J., Soukup, Macháček, Šedý, Šidlo (45. Jiříkovský), Žitka (45. Dědek), Linka (60. Štětkář D.), Barchuch, Mihálik, Rudolf, Hlubuček (45. Vencbauer)