Rychnov – Tanvald 7:1 (5:1)

Utkání začali domácí výborně a v 8. minutě šli Kalinou do vedení. V 16. Kalina centroval do vápna a Dupač zvýšil na 2:0 pro domácí. Rychnov byl ve všem lepší , hosté byli v útoku skoro neškodní. Ve 26. minuty zvýšil Kalina na 3:0. Po třech minutách našel Jindra centrem do vápna hlavu Šilhána a ten zvyšoval už na 4:0. Z dalšího povedeného útoku zvýšili domácí už na rozdíl pěti branek.
Před poločasem se podařilo hostům snížit na poločasových 5:1. Po změně stran se obraz hry nezměnil. Rychnov utočil a Tanvald bránil. V 55. minutě zvýšil Krastev na 6:1. Domácí ještě Kalinou, který dal dal hattrick, upravili na konečných 7:1.

V utkání I. A třídy se domácí vyznamenali a fanoušci byli spokojení. Do sítě posledního Cvikova dal jejich tým šest branek a připsal si tak tři důležité body.
S posledním byla povinnost naplno bodovat a to jsme splnili, říká trenér Pumrle

Branky:
Rychnov: 3 Kalina, 2 Dupač, Šilhán, Krastev. Tanvald: Kadlic
Sestava Rychnov: Ducháček (62.Chvojka) - Krejčík, Mrklas (29. Janků), Dupač (62.Pfeifer), Procházka D.,Petr (46.Havlíček), Procházka M., Kalina, Plaček, Jindra, Šilhán (46.Krastev)
Sestava Tanvald: Buriánek - Vašíček,Vaníček, Pohl, Koželuh, Wágner (Bajzík), Kadlic (84.Marek), Plůcha, Duštíra, Horváth, Svoboda (71. Polášek)