„Vrátili se nám vykartovaní hráči a kromě dvou zraněných jsem měl tým pohromadě," vyhodnotil sestavu svých svěřenců trenér Jenišovic Petr Randák v dalším zápase I.B třídy západ. Utkání zvládli domácí nadmíru dobře. V prvním poločase už bylo rozhodnuto. V druhé půli soupeř ale měl několik šancí.

NASADILI JINÉ PÁKY

Ovšem začal hrát úplně jiný systém, protože nevěděl, jaké páky na domácí nasadit. „Chvíli jsme to museli ustát. Pak už jsme ale přidali další dva góly. A otázka byla, jestli nedáme ještě další dva," popsal situaci na domácím hřišti trenér. Jenišovický mančaft přehrál Rozstání určitě rozdílem třídy. „Mužstvo bylo super," krátce vyhodnotil výkony svých svěřenců. Po minulém zápase, kdy padaly žluté a červené karty právě více na hlavy Jenišovických, se domácí právem obávali, že nebudou mít koho postavit. „Vykartovaní hráči už s námi hráli a také ti, kteří byli minule ještě na dovolené. Byli jsme na ně až moc silný soupeř," uvedl kouč Jenišovic.

ZATÍM SE DOMÁCÍM DAŘÍ

S výkonem rozhodčích byli spokojení. „Byl lepší než ten v minulém zápase,," okomentoval výkon Petr Randák. A Jenišovickým se zatím daří. „Máme devět bodů, tak uvidíme, co z toho bude," zamyslel se Petr Randák.

Jenišovice: Cejnar, Žabokrtský (68. Rác), Bubák, Randák, Kalousek (46. Žák), Bernard, Vích, Dlouhý, M. Randák, Hurt, Vavřich.

Branky: 13. Hurt, 31. Vích, 40. Randák, 80. Žák, 85. Vavřich - 57. Hajský.