Držkov B – Smržovka B 5:3 poločas: 2:2

Držkov – Utkání okresního fotbalového přeboru zahájili domácí špatnou rozehrávkou a již ve dvacáté sekundě prohrávali, když dostali gól z půlky.
Vyrovnat se jim podařilo zásluhou Černého, který se prosadil ve vápně střelou pod břevno. Utkání bylo vyrovnané a domácí se dostali do vedení zásluhou Hrušky, a to z trestného kopu. Ve třicáté minutě byl, po zbytečné druhé žluté kartě, vyloučený hráč hostí Pipek. Smržovští i přes hru v oslabení dokázali vyrovnat a do šaten se odcházelo za nerozhodnutého stavu.
DOMÁCÍ PAK POLEVILI
Do druhé půle nastoupil Držkov, jakoby se nemohlo nic stát a po řadě chyb si vykoledovali gól soupeře. Hráči Smržovky byli aktivnější. To je však stálo spoustu sil a po vyrovnávací brance 65. přebrali aktivitu domácí. V 77. vystřelil Mrkvička. Gólman míč neudržel a k odraženému míči se dostal Hruška. Třetí brankou zajistil týmu vedení. V závěru přidal Mrkvička další a potvrdil vítězství. Držkov B: Pěnička, Berka, Machula, Černý, Ferenc, Hruška, Linhart, Stumer, Dvořák, Hrabák, Kratochvila, Mrkvička. Smržovka B: Čermák, Bergmann, Suchý, Picka, Pipek, Frýda, Skála, Kedroň, Beránek, Štěpánek, Jelínek, Tříska, Suchý, Novák. Góly: 6. Černý, 25., 66., 77. Hruška, 82. Mrkvička – 1., 34. Picka, 57. Beránek.