Jilemnice - Lučany 2 : 0 (1:0)

Jablonec n.N. Lučany stále v letošní soutěži nezískaly za pět kol jediné vítězství a zůstalo u toho i po kole šestém, kdy zavítaly do Jilemnice. Lučanští mají tým velmi mladý, když nejstarší na soupisce byly tentokrát ročníky 1991 a ostatní jsou mladší. Když ale vydrží, na posledním místě rozhodně nezůstanou… Dva góly tak obdrželi hosté po nedostatečném krytí soupeře při standardních situacích, což zápas rozhodlo. Hráči Jilemnice předvedli jistý výkon, ve kterém soupeře předčili v herních situacích a taženích na Lučanskou branku. Potvrdili svoje zkušenosti a ty jim přinesly tři body na jejich konto.

Branky: 23. a 83. Bergmann. Rozhodčí: Mrkáček. ŽK: 1:1. Diváků: 50.

Lučany: Sobotík - Röschl, Hillebrand, Svozil, Brož Koudelka, Kořínek (72. Tesař), Houžvička (46. Horký), Pavelka Jiskra, Nesvadba.

Zásada - Smržovka 2 : 3 (0:1)

Utkání začalo velmi opatrně a první půlhodina se hrála vyrovnaně se spoustou nepřesností na obou stranách. Po tomto ospalém začátku hosté podnikli rychlý útok, kdy po pravé straně utekl Hrabánek a gól Frydrycha zblízka byl snadnou záležitostí. Tak skončila první půle 0:1 pro hosty. Po přestávce přišel pro domácí šok, když hned v první minutě druhé půle napřáhl hostující Hrabánek a nepozorný Kopal v bráně na tuto střelu z 20 metrů nedokázal reagovat a hosté vedli 0:2. Další šanci hostující Smržovky již brankář domácích chytil a po rychlém rozehrání se domácí dostali do vápna hostí, kde Honzák obešel i brankáře. A Čech dával do prázdné branky na 1:2. Po této brance Zásadští ožili, vytvořili si tlak, který po sérii rohových kopů vyústil ve vyrovnání na 2:2 po hlavičce Honzáka. Tento stav ale vydržel pouhé dvě minuty. A hosté po chybě domácích ve středu hřiště využili šanci, kdy Jelínek v úniku sám na brankáře nezaváhal a zvýšil v 67. minutě na 2:3. V závěru utkání se domácí snažili o vyrovnání, ale z několika šancí vytěžili pouze břevno po tečované střele Lupy. Pro domácí tak zápas skončil první domácí prohrou v tomto ročníku.

Branky: 50. Čech , 65. Honzák - 31. Frydrych , 46. Hrabánek, 67. Jelínek Rozhodčí: Jirák, Mikula, Nagy. ŽK: 3:3. Diváků: 100.

Zásada: M. Kopal - Tichý, Honzák, Lupa, Fišer Čech, Procházka, Srbek, Mich. Kopal Blažek, Pelc (78. Lhota).

Smržovka: Macek - Beránek, L. Brož, Vokuš, Skála (80. Nič) A. Brož, Jelínek, Hrabánek, Klaus Patočka, Frydrych.

FK Velké Hamry B - Spartak Rokytnice n.J. 5 : 1 (2:1)

Domácí tým předvedl svoje fotbalové umění a na pěti brankách dokázal, že si doma určitě body vzít nenechá. Hosté odjeli s prázdnou. Další zápasy I. B třídy skupiny východ se budou hrát opět o víkendu, 26. 27. září.

Branky v. Hamrů: Zajíček 2, Horna, Mihálik, Jiříkovský

Sestava Hamrů: Blahna, Veselý, Zajíček, Kříž, Horna, Mihálik, Dědek, Halabak (70.Průcha ) Vodrážka, Landiga, Bajzík (46. (Jiříkovský).

Roztoky - Železný Brod B 5:1 (3:1)

Za hosty nastoupili: Ducháček, Kotlár, Grebeníček, Mařík, Makula, Podstavek, Picek, Močkovský, Drobný, Frolík, Šefr, Škaloud, Musílek.

ŽK: 1:3. Branky: 20. Nýdrdle Jakub, 21. Tuláček Jiří, 36. Nýdrdle Jakub, 43. Mikolášek Daniel (vl.), 47. Illner Jakub, 48. Tuláček Jiří. Rozhodčí: Rympler.