TJ Doksy – TJ Velké Hamry 0:1 (0:1)

Zápas krajského přeboru Doksy - Hamry sledovalo přes pět set fanoušků.Zdroj: Deník / Březinová Dagmar„Z Doks jsme přivezli vítězství. V prvním poločase jsme drželi míč po celou hrací dobu. Ale moc šancí jsme si nevytvářeli, hráli jsme tak po vápno,“ uvedl k úvodu utkání asistent hamrovského trenéra Rudolf Říha.

NA POSLEDNÍ CHVÍLI

Hostujícímu celku se ale přece jen podařilo zúročit brankové možnosti v prvním poločase gólem, který padl ve 45. minutě. Dali ho těsně před závěrečným hvizdem rozhodčího, který ukončil první půli utkání. „Branku vstřelil Ondřej Šedy, kterému po průniku po levé straně nahrával Linka. Druhou půli začaly Velké Hamry v podobném stylu. „Zbytečně jsme se ale oslabili, když náš hráč dostal červenou kartu,“ dodal asistent trenéra. V 63. minutě hamrovský Tomáš Kováčik po faulu zakopl míč a sudí neváhal, odměnil ho za tento čin červenou.

VÝHRU SI UŽ UHÁJILI

I tak ale už hosté vítězství ubránili. „Tři body máme a to je hlavní. I v deseti jsme se v klidu ubránili. Soupeře jsme už pustili jen do jedné šance, ale ten ji stejně nevyužil,“ dodal k zápasu v Doksech asistent Říha. Sami v závěru ještě mohli rozhodnout o dalších gólech a měli možnost i nějaký přidat, ale to už se jim nepovedlo. Domácí se také už do hamrovského vápna nedostávali.

PŘIŠLO JICH PĚT SET!

Zápas krajského přeboru si v Doksech nenechalo ujít pět set fanoušků. Takovou účast a podporu by určitě uvítali i hamrovští fotbalisté na svém hřišti. Další utkání hraje áčko Velkých Hamrů v domácím prostředí. V sobotu 9. 9. přivítají tým Višňové. Začátek je v 17 hodin.

Sestava Hamrů: Kobachidze, Kováčik, Macháček, Šidlo, Dorničák, Soukup, Šedý, Linka, Rudolf, Hlubuček, Kozel, Bistiak, Vencbauer, J. Štětkář, D. Štětkář, Žitka, Dědek.