Smržovka - Žel. Brod B 4 : 2 (1:1)

Na dalším zápase I.B třídy ve Smržovce se sešla silná divácká kulisa. A viděla pěkný a zajímavý fotbal z obou stran. Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří hosty přehrávali a tlačili se do zakončení. Aktivní hra jim přinesla v 11. minutě už první branku zásluhou Frydrycha. Po obdržené brance hosté přidali a zatlačili domácí k jejich. A vytvořili si několik velmi slibných šancí, které ovšem neproměňovali. Vyrovnací branku vstřelili hosté po půlhodině hry, po závaru před svatyní domácích. Do druhého poločasu Smržovka vlétla jak uragán a během pěti minut vstřelila dva góly. A byli jasně lepší. Pak hosté opět přidali a hnali se za vyrovnáním. Dávali Smržovským šanci vyrážet do brejkových situací, leč bez využití. Hostům se přeci jen v 67. podařilo snížit na rozdíl jedné branky, ale chtěli víc. Snažili se o vyrovnání, ale nakonec udeřil sáňkařský reprezentant Lukáš Brož vstřelením čtvrtého gólu a bylo rozhodnuto. Za zmínku stojí výborný výkon a hattrick nejlepšího hráče utkání Miroslava Frydrycha.

Branky: 11., 47. a 50. Frydrych, 85. L. Brož 32. Makala, 67. Podstavek. Rozhodčí: Lupoczynski. Diváků: 180 

Jenišovice - Pěnčín 5:1 (3:1)

I když se domácí radovali z pěti gólů, byli autory i šestého, protože si dali vlastní. První do sítě hostů vsítil už ve druhé minutě Vavřich a hned za devět minut si svůj výkon zopakoval. Nešťastný „vlastňák" se povedl Bubákovi, když chtěl nebezpečný balón odkopnout. Na měkkém terénu ho sice špičkou nadzvedl, ale gólmana přehodil. Jenišovičtí proto uvítali další změnu skóre na 3:1, autorem branky byl Vích. Druhý poločas se nesl v duchu přesily domácích. V 50. minutě zvyšoval na 4:1 Vavřich a završil tak svůj hattrick. A aby toho ještě nebylo málo, tak v 83. se do svatyně Pěnčína ještě trefil Randák a upravil závěrečný výsledek na 5:1. „Na soupeře jsme se připravovali. Chtěli jsme vyhrát. Body jsou potřeba, abychom neměli starosti. V tabulce se to přelévá a týmy jsou vyrovnané. Přes zimu jsme mužstvo posílili o několik hráčů, které jsme si dopředu vytipovali. A na výkonech je to znát," okomentoval přípravu na zápas za domácí tým Petr Randák.

A právě jeho syn byl ten, který v utkání nahrával na tři góly. Otec ho od dětství v Jenišovicích k fotbalu vedl a na synovi je jeho důslednost znát. V sobotu si zahrál proti Pěnčínu a v neděli si ještě odskočil do Turnova, kde hrál s dorostem. Možná v něm Jenišovice najdou kvalitní oporu. „Výhra nad Pěnčínem je pro náš tým zasloužená. Byli jsme lepším mužstvem na hřišti. Ale soupeř byl kvalitní. Utkání velmi dobře řídil sudí Hamada i s oběma lajnovými kolegy," vyhodnotil střetnutí v Jenišovicích Petr Randák. A Pěnčín musel jen konstatovat, že pořád se vyhrávat nedá. I když v dalším víkendovém kole se karta může obrátit a radovat ze tří bodů se budou třeba právě na Pěnčíně.

Na hřišti v Jenišovicích podporovalo svůj tým sto dvacet diváků. A protože při každém zápase tady vládne příjemná atmosféra, měli domácí k výhře o něco blíž. Pro silné divácké zázemí měli pořadatelé připravené občerstvení. A v dětském koutku se s ratolestmi scházejí také manželky fotbalistů.

Branky: 3 Vavřich, Vích, vlastní, vlastní; Rozhodčí: Hamada

Radčice - Albrechtice 0:4 (0:1)

První jarní utkání okresního přeboru II. třídy přilákalo za krásného, slunečného počasí na hřiště v Radčicích přes padesát diváků. V prvním poločase byli aktivnější favorizovaní hosté, ale nedařilo se jim překonávat kompaktní domácí obranu a ani brankáře. Až v závěru poločasu se jim podařilo vsítit vedoucí branku, když skóroval Vaněček. Hosté ve druhém poločase začali náporem a v prvních patnácti minutách rozhodli zápas dvěma brankami. Nejdříve se prosadil Bělohlávek a poté Sedlák. I nadále fotbalisté Albrechtic měli více ze hry a přehrávali domácí. Radčice více otevřely hru, vytvořily si několik šancí, ale bohužel vstřelit branku se jim nepodařilo ani z těch vyložených šancí. A tak v závěru utkání hosté navýšili vedení. První duel okresního přeboru na trávníku v Radčicích s přehledem řídil rozhodčí Nagy s kolegy Řezníčkem a Jáklem.

Branky za Albrechtice vsítil ve 40.minutě Vaněček, v 50.minutě Bělohlávek, 61. a 85. Sedlák.