Rychnov – Zásada 3:1 (1:1)

Rychnov musel kvůli promáčenému hřišti odehrát své domácí utkání v Železném Brodě na umělé trávě. Domácí chtěli potvrdit postavení v tabulce a hned od začátku zatlačili Zásadu na jejich půli a vypracovali si i několik šancí, ale bez golu.

Minivolejbal pokračuje
Kam o víkendu za sportem

V e 30. minutě využil zmatku v domácí obraně Šupík a poslal Zásadu do vedení. Domácí ale rychle odpověděli Kalinou, který přehodil hostujícího gólmana a srovnal na 1:1.Ve 40. minutě kopali domácí penaltu, ale Procházka ji neproměnil (nedal ji už minulé kolo). A tak se šlo do kabin za nerozhodného výsledku.

Po změně stran se hrál vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách.V 56. minutě špatně vykopl hostující brankář, míč se dostal ke Kalinovi a ten střelou z půlky hřiště poslal domácí do vedení.

Hosté začali více zlobit domácí obranu a ta měla čím dál víc starostí se zlepšenou hrou Zásady. V 77. minutě dostal Kalina přesnou přihrávku na velké vápno a střelou k tyči zvýšil na 3:1 pro domácí. V závěru ještě hostující Srbek trefil tyč. Utkání s přehledem pískal Mikula a na čarách Fridrich s Brožkem.
Příští víkend se odehraje šlágr kola. Rychnov zajíždí do Břízek, kde se utká o 1. místo se Mšenem C.

Sestava Rychnova:
Ducháček- David, Procházka, Petr, Plaček, Dupač, Krastev, Kalina, Jindra, Viktora, Havlíček (45.Kolovratník),
Sestava Zásady:
Soukup, Doležal, Beneš, Čurda, Lhota, Jiskra, Blažek, Loukota, Šupík, Cón, Skrbek, Bukvic, Mareš

Branky: 32., 56., 77. Kalina – 30. Šupík

Fotbal. Ilustrační snímek.
Krejčík proměnil ve Višňové dvě penalty