Úřední zpráva 03 z 19.srpna

1./ Sportovně technická komise

a) Startovné pro ročník 2015/2016 ve výši 1800,-Kč dosud neuhradily oddíly: Sokol Držkov, Sokol Janov, Sokol Kokonín, SK Malá Skála. Startovné uhradit ihned na účet OFS (2885938379/0800, v.s. ID oddílu) nebo hotově. V případě neuhrazení startovného do středy 26.8.2015 bude oddílu zastavena činnost.

b) Oddíl Sokol Kokonín bude svá domácí utkání hrát na hřišti SK Malá Skála v sobotu s úředním začátkem.

c) Pro tento soutěžní ročník nebude vydán Rozpis mistrovských soutěží v písemné formě, ale bude rozeslán elektronickou poštou a zveřejněný na facr.fotbal.cz, v příštím týdnu.

Hlavní změny v RS:

v soutěžích dospělých zůstává možnost střídání pěti hráčů, bez omezení doby střídání. V soutěžích mladších žáků střídání „hokejovým" způsobem

při nerozhodném výsledku se nebudou kopat pokutové kopy

nebude se platit pokuta za čtyři a více žlutých karet pro jednotlivce a nebude vyhlášená soutěž slušnosti

nebudou se vyplácet rozhodčí po zápase, vyúčtování provede FAČR ve sběrné faktuře jednou za měsíc

k zápisu o utkání bude mít oddíl přístup tři dny před konáním zápasu

uzavření zápisu pro administrátora klubu je šedesát minut před stanoveným začátkem utkání. Další změny v sestavě může provádět jen rozhodčí po přihlášení se do systému. Doporučujeme zadat sestavu včetně náhradníků a funkcionářů (povinně vedoucí mužstva, hlavní pořadatel, kapitán), již den před utkáním a potom již jenom upravit poslední změny. Kapitán již nechodí k rozhodčím ani před ani po zápase. Zápis po kontrole potvrzuje vedoucí mužstva zadáním koncovky rodného čísla dle pokynu rozhodčího. Oddíl může do dvanácti hodin následujícího dne podat protest přímo v zápise o utkání, protest je zpoplatněn. Zkoušet si zápis na nečisto je stále možno na www.testování.fotbal.cz po přihlášení administrátora. v případě výpadku internetu je povinnost vyplnit zápis (ručně nebo na PC) a do čtyřiadvaceti hodin zadat do systému a zaslat na STK OFS (možno i naskenovat). Zneužití možnosti psát ZoU v písemné formě bude finančně postihováno. Další informace můžete získat od garanta pro okres pana Filipa Trdly (606 469 608), nebo od sekretáře OFS pana Františka Klímy (739 547 414)

2./ Komise mládeže

a) Aktiv minikopané se uskuteční ve středu 26.srpna od 17 hod. v klubovně Jiskry Mšeno v Břízkách. Turnaje přípravek budou opět organizovány pro ročníky 2009 a ml., 2007 a ml., 2005 a ml. Zajistěte účast pracovníků zodpovědných za turnaje přípravek.