Zásada - Jenišovice 2:1 (1:0)

Domácí tým si od úvodu zápasu vytvořil převahu, která vyústila ve vedoucí branku v 21. minutě. Z levé strany centroval Daníček, míč prodloužil domácí kapitán Fišer, ale gólman hostů měl zakrytý výhled, takže míč skončil až v síti. Po změně stran se hosté dočkali vyrovnání. Serbus špatně odkopl míč a hosté se hnali do brejku. První situaci ještě obrana vyřešila, ale po dalším závaru v šestnáctce se míče zmocnil Holeček a pěknou střelou vyrovnal. Zásada začala hrát nervózněji a hosté se dostali ještě do několika šancí, které však nedokázali využít. Udeřilo tak na druhé straně. Fedák vyslal dopředu Daníčka, který centrem oslovil Kirschnera. Střelou mezi obránci se prosadil a zaznamenal tak vítěznou branku zápasu.

Branky: 21. Fišer, 67. Kirschner - 58. Holeček. Rozhodčí: Trešl, ŽK: 5:5, ČK: 70. Holeček (J). Diváků: 148. Zásada: Růžička - Beneš, Kirschner, Neumann, Štryncl (90. Lhota), Serbus, Blažek T., Čech, Nezavdal (86. Soukup), Fišer (51. Fedák), Daníček. Jenišovice: Gombár - Drahoňovský, Hradecký, Svoboda, Skalický (54. Preisler J.), Žaboktrský, Kalousek, Holeček, Šimek, Resl, Straka.

Plavy - Velké Hamry B 0:0

Na sousedské derby se do Plavů sjelo tradičně větší množství diváků a viděli zajímavý fotbal z obou stran. Za hosty mohl skórovat střelou Malý, či v sólovém úniku Horváth. Gólman Lejsek ale uhájil čisté konto. Na druhé straně bylo také k vidění několik šancí, Srbek ale nevyřešil svou situaci nejlépe. V dalších příležitostech si poradil hostující brankář Zigo se stoperem Průchou z A-týmu Hamrů. Po změně stran byli blízko ke gólu hosté, jenže ani Urbanec a po něm Říha nedokázali dostat míč mezi tři tyče. Rozhodnutí tak mohlo přijít pár minut před koncem. To se ke střele dostal střídající M. Lejsek, ale jeho rána jen těsně minula šibenici hostující branky.

Rozhodčí: Ouředník, ŽK: 4:6. Diváků: 110. Plavy: F. Lejsek - Jelínek, Horák (80. J. Čermák), Galbavý, Balatka - Jón (55. M. Lejsek), Tomíček, Šimerda (85. Červinka), L. Lejsek - Rimský, Srbek. V. Hamry: Zigo - Morávek, Průcha (46. Vít), R. Kavan, Horváth - Pfeifer (72. Tesar), Malý, Kobr, Urbanec - Pavelka (79. Šimek), Říha.

Lučany - Hodkovice 3:4 (2:2)

Ve vyrovnaném zápase se šance střídaly na obou stranách a hodkovický Bolard jako první skóroval. Jenže po hrubých, do očí bijících chybách jeho spoluhráčů domácí otočili skóre. Hosté stihli vyrovnat do poločasu a pak dokonce opět vedli 3:2. Lučany opět za chvíli srovnali a hostům se v poslední minutě podařilo po střele z dálky šťastně zápas vyhrát.

Branky: 27. z pen. a 75. Hradecký, 13. Kočí - 68. a 90. Redaj, 3. Bolard, 45. Dostrašil. Rozhodčí: Kořínek, ŽK: 2:2. Diváků: 80. Lučany: Neprasil - Vokuš, Svozil, Šindelář, Hradecký - Patočka, Killián, M. Dítě, Hillebrand - Kočí, Tesař. Hodkovice: Kvapil - Nevyhoštěný, Bouška, Vojtíšek, Redaj - Bendák, Škopan, Pánek (78. D. Košek), Matějka - Bolard, Dostrašil (65. M. Košek).

Pěnčín - Železný Brod B 4:0 (1:0)

Od prvního vstřeleného gólu existovalo na hřišti prakticky jen jedno mužstvo. Symbolicky skóre otevřel Mrklas, který po tomto utkání odjíždí na dlouhé měsíce za prací do zahraničí. Převaha Pěnčína pokračovala i v dalších minutách, ale ubylo šancí. Na ty si museli diváci počkat do druhého poločasu. Hned v 51. minutě dával na 2:0 Šupík a o pár chvil později otevřel svůj gólový účet Bukvic. Na prvních třech gólech Pěnčína měl také velkou zásluhu Pszyk se svými centry. Gólovou tečku za utkáním udělal Bukvic, který placírkou poslal míč do sítě z dobrých třiceti metrů.

Branky: 56. a 74. Bukvic, 9. Mrklas, 51. Šupík. Rozhodčí: Kowalik, ŽK: 3:2. Diváků: 150. Pěnčín: Pivrnec - Hušek, Sobotík, Pleštil, Matúška - Šupík (81. Jiskra), Bukvic (76. Šikola), Mrklas, Pszyk, Mastník (86. Čížek) - Zapadlo. Ž. Brod: Ducháček - Halama, Berka, Kovář, Král - Makula, Havlíček (55. Kuhn), Brožek (65. Pala), P. Hadač - L. Hadač, Picek.

Krásná Studánka - Kokonín 9:1 (5:0)

Hosté byli hodně zatažení dozadu a vyráželi do brejků. Ale za poločas to byl jen jeden, a ten Vrábel zlikvidoval. Domácí brankostroj zahájil po rohu Housy Smolák a pak se útoky valily na hostující branku. Z trestného kopu zvýšil Bína, po akci Bíny a J. Hájka zacílil přesně Grepl a po Bínově centru zavěsil J. Hájek. Poločas uzavřel pěknou ranou Bína po přihrávce T. Faksy. Po přestávce byli domácí asi stále opilí úspěchem, takže hosté na deset minut ožili, vstřelili gól a Šilhán navíc špatně přehodil Vrábela. Pak se domácí probrali a po centru Grepla Bína dokončil hattrick. Po Knajblově centru dal gól Smolák a odražený míč poslal T. Faksa nechytatelně na 8:1. Ještě se prosadil Knajbl po individuální akci ve vápně a to bylo vše.

Branky: 25., 43. a 58. Bína, 12. a 67. Smolák, 35. Grepl, 36. J. Hájek, 70. T. Faksa, 78. Knajbl - 55. M. Šilhán. Rozhodčí: Mareček, ŽK: 1:0. Diváků: 40. Kokonín: Spanilý - Jabálek, Mokráň, Malý, Chuchla (46. Bugar) - Doubek (80. Strnad), Berndt, Mrklas, Gut - Maixner, M. Šilhán.

Rokytnice - Držkov 2:1 (1:0)

Ambiciózní tým Držkova v Rokytnici neuspěl. Domácí celek ale svou úlohu splnil, soupeř měl více ze hry jen v úvodech obou poločasů. Skóre otevřel v první půli Pavel Vrána, který těsně před odezněním půlhodiny dokončil kombinační akci domácího celku. Další šance ale zůstaly nevyužity, a tak domácí drželi jen nejtěsnější náskok. Snaha hostí po pauze vedla až k vyrovnání Vaníčkem, ale v 67. minutě vstřelil vítězný gól Brož.

Branky: 28. P. Vrána, 67. Brož - 55. Vaníček. Rozhodčí: Dytrt. ŽK: 3:2. Diváků: 50. Držkov: Mrkvička - Vaníček, Čermák, Berka, Hruška - Linhart, Just, Petrtýl, Pe. Prousek (74. Kořínek) - Ševčík, J. Dvořák (46. Marousek).

Tabulku I. B třídy východ najdete ZDE