Višňová – Mšeno A 0:5 (0:2)

„Myslím, že jsme utkání zvládli velice dobře. Višňová je vždycky nepříjemný soupeř. Dobře brání, hraje poctivě a důrazně," řekl trenér hostujícího mužstva Jaroslav Vodička.

Domácím velela povinnost bodovat. A hosté samozřejmě s prázdnou také odjet nechtěli. Hráči Višňové si šance tvořili, ale chybělo jim úspěšné zakončení.

Mšeno jim uštědřilo pět gólů. Za stavu 4:0 hosté trochu polevili a Višňová zatlačila. Ale nic se už v neprospěch Mšena neudálo.

O víkendu bylo hodně zápasů poznamenáno pátečním silným deštěm a některé byly přiložené na lepší hrací plochu. Ve Višňové, jak stručně okomentoval trenér Vodička, byla hrací plocha dobrá. „Na to počasí, které vládlo, vypadalo hřiště dobře. Neměli jsme žádné zprávy, že bychom hrát nemohli," uvedl trenér.

O velikonočním víkendu, 15. dubna v 10,15 hodin, hraje Mšeno A doma s týmem Semil. Duben má mužstvo nabitý. „Čeká nás náročný program a já jsem rád, že budu mít možnost dát šanci těm, kteří do hry ještě nezasáhli. Nechceme nikdy žádného soupeře podcenit. Ke každému máme respekt. My to ale chceme určitě zvládnout," zdůraznil Jaroslav Vodička.

Fanoušci si na zápasy mšenského áčka cestu zatím vždycky našli. A trenér za celý tým slibuje, že se budou snažit, aby se měli na co dívat.

Sestava Mšena: Masařek, Váňa, Bém, Koblížek, Rozkovej, Křížek, Krejčík, Pelta, Král, Helm, Halama, Hartman, Khun, Štemberk

Branky: 26. Čížek, 28. Krejčík (PK), 67. Krejčík (PK), 74. Štemberk, 90. Hartman