„Pro nás to byl hlavně trénink, myslím si, že to bylo dobrý. První půle byla výrazně lepší než druhá. Diváci viděli z naší strany pět gólů, ale byl to spíš trénink. Kluci si odehráli čtyřicet minut, někdo maximálně šedesát. Bylo to spíš zatížení, něco jsme si zkusili, něco se povedlo, něco bylo horší," řekl Deníku po utkání trenér reprezentace Jakub Dovalil.

Do prvního poločasu nasadil trenér Jakub Dovalil sestavu, která by se mohla objevit v pátečním kvalifikačním utkání proti Černé Hoře. Podle trenéra Dovalila by mohlo dojít jen na drobné změny.

Kvalita úvodní sestavy byla vidět na předvedené hře a fotbalisté Mšena se prvních dvacet minut báli jít do souboje. Z toho vyplynulo vedení reprezentace 3:0 po dvou gólech Kopice a jednom zásahu Krejčího. Do konce čtyřicetiminutového poločasu přidal Krejčí ještě čtvrtý gól do sítě Jakuba Vaníčka.
Do druhé půlky nastoupila za „Lvíčata" velmi pozměněná sestava a hra byla vyrovnanější. Jenže krátce po začátku druhé půle skóroval Navrátil a stav byl 5:0. Domácí byli ale hnáni slušnou diváckou kulisou a po pěkné kombinaci se v 53. minutě prosadil Krejčík.

Nešlo však o výsledek, důležité bylo vyzkoušet si, hlavně u národního týmu, určité herní nácviky a situace, které by mohly platit na soupeře z Černé Hory.

„Myslím si, že nám zápas něco dal. Kluci si uvědomili, že fotbal je o rychlosti, a je to o tom se i nebát. Myslím si, že po těch patnácti dvaceti minutách, kdy jsme se rozkoukávali, jsme odehráli slušný zápas. Byli jsme jako sparing partner, nebyly tam takové souboje, jaké by byly jindy, ale já jsem s tímhle zápasem spokojený. Pro kluky to byla veliká výzva a i taková odměna za celý rok v divizi," zhodnotil zápas trenér Mšena Libor Macháček.

ČR U-21 – Jiskra Mšeno 5:1 (4:0)

Branky: 4. a 38. Krejčí, 6. a 18. Kopic, 43. Navrátil – 50. Krejčík. Rozhodčí: Bílek – Kříž, Šecová. Diváků: 150. ČR 1. pol.: Štěch – Lecjaks, Frydrych, Čmovš, Kalas, Hanousek, Kopic, Hušbauer, Krejčí, Chramosta, Daníček. 2. pol.: Štěch – Nitrianský, Wágner, Tecl, Novák, Navrátil, Vůch, Pavelka, Kysela, Čmovš (59. Frydrych), Daníček (59. Hušbauer). Mšeno: Vaníček – Selinger, Ginzel, Váňa, Bém – Vanc – Krejčík, Peškar, Jeník, Novotný – Kaňkovský (střídali: Kraus, Mráček, Moravec).