Domácímu týmu se daří snad nejhůře za posledních sedm let. A stejná byla i situace v posledním zápase okresní soutěže. I když se tým snažil a především brankář Škaloud měl plné ruce práce, dostal první gól hned v 18. minutě, když po faulu na jednoho z útočících hráčů soupeře odpískal rozhodčí faul. Hodkovice využily pokutový kop, který s přehledem proměnil Hrubý a změnil nulový stav utkání na 0:1 pro hosty.

I když domácí usilovali o další akce, vázla kombinace a důraz. A tak skončila první půle hry jednogólovým náskokem soupeře.

Ve druhém poločase byly Plavy opět lepším týmem na hřišti. Ve 40. minutě se prosadil domácí Jandura a srovnal skóre na 1:1. Zdálo se, že se béčko zvedlo a probudilo k lepšímu výkonu. Ale v 52. minutě strhly Hodkovice vedení na svoji stranu. A v 55. ještě navýšil Jaroslav Vojtíšek na 1: 3.

Domácí dali gól

Pak ale přišla světlá chvíle pro Plavy. Balatka všechny překvapil, i hostujícího brankáře Matěchu a dal na 2:3. Pak už ale vypukla kanonáda Hodkovických, když v 78. další gól přidal Jiří Vojtíšek na 2:4 a trefil se také v 87. minutě na konečných 2:5. Plavský tým oslabil navíc Knap, když se nechal zbytečně v 76. minutě vyloučit, ve chvíli, kdy se ještě domácí snažili o změnu výsledku. Ale v oslabení už nestačili na soupeře fyzicky ani psychicky.

Za Plavy: Škaloud, Pitro, Matoušek, Wild, Knap, Fojtík, Pekař, Soukup, Harik, Balatka, Jandura. Branky Plavy: 47. Jandura, 58. Balatka.