Domácí se prezentovali defenzivní taktikou a čekali na příležitost. Ta přišla v 18. minutě, kdy Flekem perfektně zahraný roh zužitkoval nikým nehlídaný Vejprava. Ve 27. minutě zkoušel přelobovat hostujícího brankáře mšenský Pešat, ale podařilo se mu trefit pouze břevno branky hostů.

Ve druhém poločase se hrálo prakticky na jednu bránu. Ale hosté svůj tlak z žádné situace nedokázali využít. Všechny jejich snahy zlikvidoval domácí gólman Kobachidze a také včas dobře reagovala domácí obrana.

Trenér jabloneckého týmu Vladimír Mařas po závěrečném hvizdu k průběhu zápasu řekl: „Vzhledem k ofenzivní síle soupeře a také k tomu, že nám chybělo několik hráčů a další byl po noční směně, jsem věděl, že nemůžeme hrát otevřený fotbal. A proto jsme dneska zalezli. Naše defenzivní taktika se nám vyplatila. A stejně tak to, že hráči dodrželi všechny taktické pokyny, které jsme si před zápasem řekli. Odměnou pro nás pak byly tři body."

Za domácí tým do utkání nastoupili: Kobachidze Regenermel, Heinrich, Macháček, Flek, Švorc (90. Verner), Vejprava, Krámský, Pešat, Daniel (76. Novotný), Mrklas (84. Zikmund).

Soupeř přijel v této sestavě: Němec, Šimon, Vaňátko, M. Švec, J. Švec, Horčík, Ulha, Věchet, Záleský, Vacek, Semík

Branka: 18. Vejprava. ŽK: 3:3, ČK: 0:1 (62. Semík), rozhodčí: Bohatý. Diváků: 50