Mšeno - Nová Paka 3:1 (1:0)

Začátek zápasu patřil hostující Pace, která pod vedením trenéra Josefa Hlouška, bratra někdejšího kouče B-týmu Jablonce Jiřího, chtěla navázat na předešlé výkony a zejména výsledky. Po dvou kolech měla Nová Paka šestibodový zisk.

Také Mšeno šlo do zápasu s jasným cílem, po těsné porážce v Jirnech měly tři body zůstat v Břízkách. Navíc se do sestavy Jiskry opět dostali mladíci Baumitu Jablonec.

Mšeno se po úvodním přestavení hostů oklepalo a začalo se tlačit před branku hostů. Pár prvních pokusů a šancí po rohových kopech se minulo účinkem. Udeřilo až ve 13. minutě, kdy kanonýr Linka napřáhl z větší dálky a zavěsil.

Hosté v průběhu první půle na vedoucí branku Mšena reagovat nestačili a do kabin se šlo za vedení domácích  1:0.

Po změně stran mělo Mšeno vstup jako z pohádky. rychlonohý záložník Linka z kádru Jablonce unikl po křídle a naservíroval přesný centr na kolegu z Baumitu Pavlatu, který zvýšil vedení na 2:0!

Krátce na to mohlo jít Mšeno do ještě většího trháku, ale Radim Jurča neměl v dobré šanci správně seřízená mířidla. Od té chvíle se hosté vzchopili a chtěli s výsledkem ještě něco udělat. Začali hrát aktivněji a dostali Mšeno mírně pod tlak. Odměnou Nové Pace bylo zdramatizování zápasu, protože trestný kop v 63. minutě poslal za Kobachidzeho záda hostující Bažík.

Oba celky se rázem snažili přidat další branku, hosté sahali po bodu, ale Mšeno chtělo získat všechny tři. Šance střídala šanci, ale ani jeden z týmů se nemohl gólově prosadit. Když už zápas směřoval k poslední minutě, tak se Mšeno dočkalo důležité pojistky. Mladík  Michal Vodička poslal do vápna přesný centr na Krejčíka, který zkušeně svou šanci proměnil  3:1.

Mšeno tak má na kontě po třech kolech šest bodů a slušné skóre 6:2. V dalším kole jede Mšeno na derby s Pěnčínem-Turnovem.

Branky: 13. Linka, 46. Pavlata, 88. Krejčík - 63. Bažík. Rozhodčí: Dujsík, ŽK: 1:2. Diváků: 150. Mšeno: Kobachidze - Kraus (82. Kopecký), Ginzel, Váňa, Bém - Vanc - Krejčík, Linka, Vodička, Pavlata - Jurča (86. Selinger).