Dynamo se dostalo do vedení již v 10. minutě brankou Kokorina. Po změně stran pak krásnou střelou z pětadvaceti metrů vyrovnal Ondřej Vaněk, ale Moskva si přeci jen zajistila vítězství. V 64. minutě se přesně trefil Davidov.

Třetí duel na soustředění jste se silnou Moskvou prohráli. Jaký to byl zápas?

Zatím všechny zápasy jsme měli těžké soupeře, hlavně Steaua a Dynamo. S Dynamem Moskva jsme celkem drželi krok do naší chyby, kterou umí potrestat. Potom se nám podařilo vyrovnat a hra celkově byla vyrovnaná. Myslím, že by tomu zápasu spíš slušela remíza, protože jsme s nimi hráli vyrovnanou partii.

Jak byste zatím zhodnotil turecké soustředění?

Soustředění nám zatím celkem vychází až na počasí. Trénujeme, nacvičujeme a máme tu vše ke kvalitní přípravě, takže si myslím, že jsou všichni připraveni. Teďka to už spíš doladíme na první zápas proti Liberci.

Je vidět nějaký další posun v herních návycích, na kterých jste chtěli v Turecku pracovat?

Tak posun jde vidět určitě, ale vždycky se dá co zlepšovat. Ještě tu máme dva tréninkové dny a jeden zápas, takže máme ještě času dost a věřím, že se kvalitně připravíme na ligu a budeme hrát tam, kde chceme.

Jak se projevuje, že hrajete bez střelce Davida Lafaty?

Všichni jsme si museli zvyknout, že tu není Lafi a podělit se o góly. Ale jsou tu jiní hráči, kteří k tomu mají předpoklady, takže se nebojím. Alespoň je nás tu víc, kdo může dát gól, a soupeř se nemusí připravovat jen na Lafatu, ale na víc hráčů.

Co vás bude čekat během dalších tréninkových dní?

Teďka v posledních třech dnech nás čekají dvoufázové tréninky, na kterých ještě zapracujeme na taktice, rozestavení a dalších důležitých faktorech pro naší hru. Ten třetí den, kdy hrajeme s Mariborem, bude tak trošku taková generálka, kde bychom si měli ještě něco vyzkoušet pod tlakem a potom hurá domů a za týden derby s Libercem, na které se už všichni těšíme.

Právě první ligový zápas jara je za dveřmi. Už byla nějak směřovaná příprava přímo k tomuto zápasu?

Zatím zápas s Libercem v hlavách nemáme, teďka máme ještě poslední tři dny, kdy se můžeme ještě zlepšovat, ale samozřejmě, jak se vrátíme, máme před sebou poslední týden, a to už v hlavách bude a my budeme připraveni.