O své dojmy se podělil se spolupracovníkem Deníku středopolař Baumitu Karel Piták.

S jakými pocity odjíždíte domů?
Spíš se smíšenými. Bylo to utkání, ve kterém byli domácí lepším celkem, což se ale čekalo. Ale i my jsme si vypracovali šance a kdyby to skončilo třeba 7:4 ve prospěch domácích, tak se nemohl nikdo divit.

S tím naprosto souhlasím. Můžete říci, s jakou taktikou jste šli na hřiště?
Chtěli jsme hrát hlavně dobře zezadu, nepouštět je do rychlých brejků a myslím, že se nám to celkem dařilo. V první půli měli jak domácí, tak i my tři tutové šance. Nás však podržel výborný Špiťák (Špit), na druhé straně dvě šance zahodil Lafi (Lafata) a jednu Mára Jarolím. Myslím si, že jsme je vpředu zlobili a domácí spíš čekali, že budeme jen bránit. Na druhé straně musím přiznat, že domácí samozřejmě měli územní převahu.

Takže o poločase v šatně vládla spokojenost?
S nerozhodným výsledkem ano. Na druhé straně jsme viděli, že domácí obrana má trochu problémy, a proto jsme věřili, že nějaké šance ještě přijdou. V druhé půli jsme začali hodně dobře a domácí jsme do 60. minuty do žádné šance nepustili. Pak jsme bohužel dostali dva hloupé a laciné góly a nastal trochu útlum. Z toho jsme se po krátkém čase dostali, měli dva, tři dobré brejky, bohužel jsme je však neproměnili.

Řekl jste, že jsme dostali dva hloupé góly. Můžete je popsat?
První padl po rohovém kopu. Neuhlídali jsme hlavičkujícího hráče, to by se stávat nemělo. Druhý gól byl snad ještě smolovatější. Domácí hráč vystřelil za velkým vápnem, nešťastně však nastřelil Eliho (Eliáše) a snad od jeho zad skončil míč v síti. Přitom ta rána mířila tři metry od branky.
Z jednoho brejku jste v závěru mohl skórovat i vy, bohužel jste však ve skluzu mířil vedle. Dát gól, tak by vám to hodně pomohlo. Nemyslíte?
Určitě a moc mě mrzí, že to nevyšlo. Eli (Eliáš) tam poslal střílený centr a ten prošel až na zadní tyč. Šel jsem do skluzu, ale bylo to na dlouhou nohu, trefil jsem jen brankářovu ruku a míč mu zůstal pod tělem. Škoda, že to tak dopadlo, protože výsledek 2:1 by pro odvetu byl výborný.

Jak vidíte před odvetou šanci na postup?
Je malá, ale stále je a pokusíme se s tím doma ještě něco udělat, ve fotbale je všechno možné. Škoda jen, že jsme ten jeden gól nevstřelili. Domácí sice byli lepší, ale my jsme si gól za výkon zasloužili.