Rozhozený byl po zápase také autor první branky v utkání Lukáš Zoubele, který v utkání stihl nastřelit i břevno příbramské branky.

Dal jste druhý gól v jabloneckém dresu. Jak jste ho viděl vy?

Dal mi to tam nádherně Kovy (Kovařík) a já jsem to z první dával pod břevno. Škoda jen, že vyhraný zápas dokážeme ještě takhle blbě zremizovat.

Honza Kovařík takovéhle pěkné centry umí a všem scházely hodně dlouho, protože forma mu po dlouhém jarním zranění stále nepřicházela.

On má tu levačku skvělou, podle mě nejlepší v lize. A ty jeho centry jsou fantastické. Všichni viděli, že si mě našel přes celé hřiště.

Ještě jste tam měl před gólem jednu stoprocentní šanci, po které jste nastřelil břevno.

Je to tak. Také tam byl centr zleva, ale míč se mi dostal příliš pod tělo, ale přesto jsem ho stačil ještě napálit. Bohužel do břevna.

Očekávalo se, že sem Příbram přijede bránit, ale hrála aktivně, dobře presovala a výkonem překvapila.

Je to tak. Příbram tady hrála s velkým nasazením a nenechala nás rozehrát, ale my jsme si to za stavu 2:0 měli jednoznačně pohlídat. Takže naštvaní můžeme být jen na sebe.

Zdálo se, že jste za stavu 1:0 trošku přestali hrát.

Asi to tak bylo. Soupeř měl do poločasu více ze hry, ale my jsme si to o poločase vyříkali a dali na 2:0. Bohužel se nám opět nepodařil konec.

Tohle by se takovému mužstvu stávat nemělo.

To s vámi souhlasím. Takový zápas je povinnost na domácím hřišti dotáhnout do vítězného konce a my jsme to takhle zpackali.

Přitom se zdálo, že po druhém gólu toho Příbram už měla dost, ale nakonec dala dva góly.

Co vám mám na to říct. Podle mě zbytečný faul, po kterém padl i zbytečný gól do naší sítě a to je zvedlo. Pak šli do risku a sám jste viděl, jak to dopadlo…

Ztráta dvou bodů z domácího prostředí asi hodně mrzí.

To máte pravdu. Jděte se podívat do šatny, jak to tam vypadá. Teď budeme chtít přivést tři body ze Slovácka.

Více o zápase najdete ZDE

Autor: Vlastimil Cakl