Pěnčín - Železný Brod 3:0 (0:0)

Utkání s příchutí derby mělo svůj náboj a určitou kvalitu. I když první poločas branku nenabídl, tak bylo k vidění několik slušných momentů, kterým by branka slušela. Nejprve pálil z trestného kopu hostující Maryško, ale gólman Majtěček jeho pokus bravurně zlikvidoval. Následovala velká šance Holečka, který šel sám na domácího brankáře, ale svou tutovku neproměnil. Udeřit tak mohlo na druhé straně, kde se k míči dostal rychnlonohý Chlomek a překonal gólmana Kordíka. Jeho pokus ale zastavila tyč. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Po změně stran se však Pěnčín dočkal branky, když zlepšil a zpřesnil hru. Po sérii rohových kopů si pro míč šel gólman Krodík, ale domácí Hlubuček se pověsil vysoko do vzduchu a otevřel skóre zápasu. Zanedlouho tentýž hráč slavil druhou branku. To bylo když centr z pravé strany poslal opět hlavou do sítě. Senzační desetiminutovku Pěnčína završil Chlomek, který těsně před brankářem tečoval přihrávku do vápna, míč se od Kordíka odrazil zpět k Chlomkovi a domácí šutér pečetil výhru svého celku. Domácí trenér Zbyněk Houška byl po utkání spokojený, byť se mu herně nezamlouval první poločas. Teď byc chtěl ve středu v dohrávce zdolat také vedoucí Jablonec nad Jizerou. Na lavičce soupeře nebyl příliš spokojený trenér Luděk Hnídek, kterému se nelíbil přístup některých jedinců.

Branky: : 56. a 60. Hlubuček, 66. Chlomek. Rozhodčí: Vlk, ŽK: 1:2. Diváků: 100. Pěnčín: I. Matějček - Regenermel, Heinrich, Balásek, Hušek - Zapadlo, Záveský (65. J. Matějček (82. Lang)), Pszyk, Ráček (75. Hájek) - Hlubuček, Chlomek. Ž. Brod: Kordík - P. Hadač, Kotlár, Kovář (80. Vozka), Král (63. Brožek) - Wanacki, Maryško, Aubrecht, Maňkoš (24. Šimek), Havrda - Holeček.

Doksy - Desná 6:1 (3:1)

Desná měla komplikace již při cestě na utkání, protože se výprava hodně zdržela díky dlouhé objížďce u Mimoně. Na stadion tak tým dorazil deset minut před zápasem. Navíc se rozšířil počet zraněných hráčů: Jech, Kulhánek, Pipek a Zábojník. Hostům však vyšel vstup do zápasu, kdy se v 8. minutě dostal k odraženému míči Kořínek a nedal domácímu brankáři šanci. Jenže zanedlouho přišla nepříjemnost v podobě zranění Hollmanna, který hrál velmi aktivně, jemuž soupeř přišlápl ve 12. minutě ruku musela se volat rychlá pomoc. Rozsah zranění se naplno ukáže během desetidenního klidu, ale každopádně bude v následujících zápasech chybět. Domácí se dočkali vyrovnání ve 20. minutě, kdy měl ve vápně příliš místa Brož. Hra se po této brance vyrovnala, ale závěr poločasu byl pro Desnou smolný. Nejprve si v 42. minutě srazil do branky rohový kop Vacka Doubek a o minutu později proměnil samostatný průnik Bečvařík 3:1.

V začátku druhého poločasu byl míč více na kopačkách hostů, ale výraznější šanci si nevypracovali. Kobylka mohl ale snížit v 64. minutě, když vystihl špatnou rozehrávku gólmana Kotyka, ale jeho pokus byl velmi nepřesný. Udeřilo tak znovu na druhé straně a v 68. minutě se po centru na zadní tyč prosadil opět Bečvařík. V samotném závěru zápasu již hostům chyběly síly a Doksy upravily konečný výsledek na 6:1.

Branky: 43. a 68. Bečvařík, 20. Brož, 42. J. Vacek, 84. Zoubek, 85. Kolařík - 8. Kořínek. Rozhodčí: Štastný, ŽK: 0:1. Diváků: 120. Desná: Doubek - Smoleňák, Hudec, Křemen, Kopal - Kobylka, Šindelář, Kořínek, Pfeifer - Špaček, Hollmann (15. Blažek).

Velké Hamry - FKP Turnov B 1:1 (0:1)

Fotbalisté Velkých Hamrů ve středeční dohrávce ztratili body v Doksech a doma se chtěli snažit bodovat s Turnovem B. Jenže v prvním poločase měl trenér Vladimír Mařas na hřišti hodně ospalou jedenáctku a soupeř měl hodně prostoru pro svou hru. Ve 28. minutě se také Turnov dostal do vedení, když si nerozumněl ve vápně stoper Tomeš s gólmanem Blahnou a skončilo to vlastencem. Hostující Randák už míč kopal do sítě za brankovou čárou. V dalších minutách se ale domácí brankář vyznamenal a Blahna zlikvidoval snad čtyři jasné gólovky. Poločas tak i díky němu skončil jen 0:1.

Hráči Hamrů se do druhé části zápasu probrali a začali hrát fotbal. Jenže po pár minutách přišlo velmi zbytečné vyloučení útočníka Mička, který po dvou žlutých kartách musel do sprch. Hamry ale přesto v deseti chtěly skórovat. A podařilo se jim to čtvrt hodiny před koncem. Jiřikovský vyslal z poloviny hřiště pas po levé straně na Mihálika, který jej tvrdě poslal za penaltu, kam si v rychlosti naběhl Průcha a nechytatelně hlavou zavěsil na 1:1. Tento výsledek vydržel až do konce zápasu a Hamry tak nakonec vybojovaly cenný bod.

Branky: 76. Průcha - 28. Tomeš (vlastní). Rozhodčí: Horák, ŽK: 5:1, ČK: 50. Miček (VH). Diváků: 120. V. Hamry: Blahna - L. Prousek, Tomeš, Zajíček, Jiříkovský - R. Prousek (65. Stolín), Mihálik, Průcha, V. Prousek (65. D. Kavan) - Horváth, Miček.