Pěnčín měl v dalším zápase I. B třídy východ od začátku utkání více ze hry a na kopačkách mnoho šancí. Ale první branku dal až ve 26. minutě po samostatné akci Ferenc. Do přestávky skóroval za hosty ještě Nemyrovskyy.

V 50. minutě ten samý hráč zvýšil na 0:3. Čtvrtou branku vstřelil Barcuch a pátou přidal z penalty nejlepší střelec I. B. třídy východ Roman Hušek. Potom už se snažili domácí jen o to, aby nedostali víc branek. Ale v 73. upravil stoper Pěnčína Balásek na 6:0 pro Pěnčín. Když už to vypadalo, že utkání skončí tímto výsledkem, tak se v 89. minutě ještě trefil Mrklas a v 90. podruhé Barcuch.

„I několik věrných fanoušků domácích se shodlo na tom, že lepší mužstvo v této soutěži, než Pěnčín, teď není. Pod novým trenérem a hráčem Lubošem Pumrlem získali hráči v šesti utkáních plný počet bodů, a to osmnáct se skórem 37:7," připomenul tiskový mluvčí Jiří Najman.

Příští utkání sehrají Pěnčínští v sobotu s Albrechticemi. Výhrou si chtějí prodloužit svoji vítěznou šňůru o další utkání a připsat si na své konto důležité body.