„Chyběli nám hráči a sestavu jsme doslova lepili. Prohráli jsme díky vlastním chybám," řekl k zápasu I.B třídy východ, skupiny A, trenér Pěnčína Luboš Pumrle.


Pěnčín -Lučany 1:3 (0:3)

Hosté přijeli na hřiště vedoucího Pěnčína s cílem dokázat si, že fotbalově nejsou na druhém místě náhodou. „Známe sílu soupeře a víme, že je kombinačně kvalitnější. A proto je zaslouženě postupujícím do I. A třídy. To se i potvrdilo. Domácí více drželi balón. Nicméně nám se podařilo hrát stoprocentně takticky a z brejkových situací jsme dali tři krásné góly," okomentoval utkání trenér hostů Jakub Chroustovský.


BYLI LÉPE PŘIPRAVENÍ

Domácí už jen korigovali na konečných 3:1 pro Lučany, které byly lepším týmem. „Hráli jsme to, co jsme si řekli. Kluci makali a sršela z nás větší touha po vítězství. Nastupovali jsme s pokorou k soupeři, ale byli jsme lépe na utkání připravení. Máme z vítězství a z našeho výkonu na konci soutěže velikou a upřímnou radost," dodal lučanský kouč. Jeho týmu se podařilo vítěznou šňůru Pěnčína přetrhnout. „My jsme začali aktivně, ale šance jsme neproměnili. Tři góly jsme dostali po svých hrubých chybách v zadních řadách. Soupeř vyhrál zaslouženě," dodal Luboš Pumrle.

Pěnčín: Pivrnec, Hušek, Matějček J., Karagi, Ferenc, Lang, Matúška, Zapadlo, Mrklas, Barcuch, Pumrle, Matějček P., Ondrejčík, Čížek, Matějček I.

Lučany: Sobotík Št., Horký, Sobotík Š., Berndt, Vaněček, Hušek, Nesvadba, Koudelka, Kořínek, Bukvic, Pavelka, Patočka, Dítě, Kohout, Röschl, Chroustovský.

Branky: 75. Matějček P., – 21., 30., 35. Kořínek.

ŽK: 2:2, ČK: 1: