V posledním podzimním utkání I. B třídy přivítaly Plavy A na domácím hřišti mužstvo z Libštátu, jehož předchozí výsledky dávaly tušit, že se diváci mohli těšit na bohatou gólovou nadílku.

Zápas začal oboustranně útočně a o zajímavé situace před oběma brankami nebyla po celý zápas nouze. Domácí útočníci Čermák a Kohoutek se předháněli v zahazování šancí. Hosté hrozili zejména ze standardních situací. První v zápase udeřili domácí, když ve 24. minutě po přihrávce Čermáka se nemýlil Rimský. Druhou branku přidal Čermák ve 29., který efektně přehodil brankáře.

Snížení náskoku domácích přišlo ve 32. minutě, kdy po dlouhém vhozeném autu zaváhala obrana Plavů včetně brankáře a míč zapadl do jeho branky.

Dvougólový náskok si vzali Plavští zpět ve 33. minutě, když po přiklepnutí Rimského povedenou střelou pod břevno skóroval Čermák. Další slabší chvilka plavských hráčů přišla ve 36. minutě. Po zahrávaném trestnému kopu ze strany míč doplachtil až do domácí branky.

BYLY TO JEŠTĚ NERVY

Druhý poločas se odehrával ve stejné režii jako poločas první. Obě mužstva se překonávala v zahazování šancí. V 58. minutě se z pětadvaceti metrů trefil přesně k tyči Sitarčík a zdálo se, že domácí dohrají zápas v pohodě. Nakonec to byly nervy až do konce zápasu, když se podařilo hostujícímu týmu v 90. minutě snížit na rozdíl jedné branky.

Bylo to z pokutového kopu nařízeného za úmyslnou ruku Votočka, který pak dostal červenou kartu.

Konec zápasu skončil stejným výsledkem jako utkání v Libštátu, tedy se šťastným koncem pro Plavy.

Sestava: Škaloud - J. Černý, Jelínek, Plný, Votoček - Rimský (78. M. Černý), L. Lejsek, Sitarčík, Jón - Čermák (59. M. Lejsek), Kohoutek.

Rozhodčí: Kvítek, Šůma a Juris.