V utkání I.B třídy východ se domácí potýkali s velkou marodkou, a tak museli nastoupit v hodně pozměněné sestavě. Hosté z Harrachova začali velmi opatrně a v 18. minutě jim utekl domácí Srbek a po faulu na něj se kopala penalta. Tu s přehledem proměnil Lupa a domácí zaslouženě vedli 1:0. Spokojení s tímto stavem ale přestali útočit a po nedorozumění obrany ve 32. minutě přehlavičkoval gólmana Mrkvičku, který vyběhl ze své svatyně, hostující Poselt a srovnal na 1:1. Po této brance opět ale zahrozili domácí, ovšem střelu Vávry brankář hostí chytil. Poločas tak skončil 1:1.

Začátek druhého začal náporem hostí, ale ani po chybě domácího brankáře Mrkvičky nedokázali dát gól do prázdné branky. Po hodině hry Zásadští zcela ovládli hru a vytvářeli si gólové příležitosti. Dvakrát se dostal do šance mladý Pelc, ale brankář hostí si vždy poradil.

Rozhodnutí přišlo v 69. minutě, kdy nejlepší hráč domácích Vávra založil akci ve středu hřiště, našel volného Fišera a zkušený kanonýr se střelou k bližší tyči nemýlil. Od této chvíle již fotbalisté Zásady zkušeně kontrolovali hru a závěr zápasu měli pod kontrolou. Zvítězili tak zaslouženě a po bojovném výkonu.

Rozhodčí: Krupa, Strmeňová, Lubas. Branky: 20. Lupa P. 1:0, 32. Poselt 1:1, 69. Fišer 2:1. ŽK 1:1 Diváci: 70.

Zásada: Mrkvička, Kopal, Šíma, Čurda, Lupa, Lhota, Blažek (90. Neumann), Vávra, Srbek, Fišer, Pelc (86. Mareš).

Harrachov: Vrána, Jiroutek, Škoda, Bergmann, Medal, Vodseďálek (76 Morávek), Kobr, David (42. Kočib), Poselt (89. Hefert), Vašíček.